Operator snijmachine 2 ploegen

Je vindt deze job in: Talent in techniek Productie/ industrie Operator met technische kennis

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

2 Ploegen

Je staat in voor het instellen van correcte afmetingen (breedte en lengte) van het vlies. Je zoekt oplossingen om efficiënter te kunnen werken. Je voert kwaliteitscontroles uit. Je rapporteert aan de ploegchef.

Wat ga je doen?

  • Je staat in voor het instellen van correcte afmetingen (breedte en lengte) van het vlies.
  • Je zoekt oplossingen om efficiënter te kunnen werken. Je voert kwaliteitscontroles uit.
  • Je rapporteert aan de ploegchef.

Waar ga je werken?

  • Met 250 medewerkers is dit bedrijf een internationaal en financieel gezond bedrijf in het domein van hoogwaardig technische textiel. Hun producten worden o.a. gebruikte in de gezondheidszorg, de medische sector, bouwisolatie, filtratie, kledij en zit-en slaapcomport.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je werkt graag zelfstandig aan een machine. Je hecht belang aan kwaliteit en werkt graag nauwkeurig. Je wil graag een job in productie. Je werkt liefst in een 2 ploegenstelsel. Je beschikt over een A2 diploma of bent gelijkwaardig door ervaring.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Onze klant is een internationaal en financieel gezond bedrijf in het domein van hoogwaardig technische textiel. Hun producten worden o.a. gebruikt in de gezondheidszorg, de medische sector, bouwisolatie, filtratie, kledij en zit-en slaapcomfort. Je komt terecht in een hecht team waar opleiding centraal staat in de beginfase en je bij iedereen terecht kan met vragen.

Ref: 000091

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact