Operator vaste nacht

Je vindt deze job in: Talent in techniek Productie/ industrie Operator met technische kennis

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Nacht

Je komt terecht in een familiaal bedrijf met een zeer modern machinepark. Je krijgt naast een goede verloning een intensieve opleiding van enkele maanden om alles aan te leren.

Wat ga je doen?

  • Je staat in voor de uitvoering van het hele proces die jouw verantwoordelijkheid draagt. Dit start bij de levering van de grondstoffen tot de eindverwerking hiervan. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productielijn waarbij je constant nauwlettende kwaliteitscontroles uitvoert via de computer. Je staat in voor de volledige aan- en opstart van de productielijn.

Waar ga je werken?

  • Onze klant is een gezonde, familiale onderneming die verder blijft groeien. Het ultramoderne bedrijf is gelegen in de regio van Tielt maar werkt zowel nationaal als internationaal.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Eerst en vooral ben je een flexibel en gemotiveerd persoon. Je kan perfect zelfstandig werken, maar je bent ook bereid om eens in te springen voor een collega in nood. Doordat je zelf perfectionistisch bent ingesteld, merk je snel indien er fouten zijn. Je bezit eergevoel over jouw geleverde werk.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Je komt terecht in een familiaal bedrijf met een zeer modern machinepark. Je krijgt naast een goede verloning een intensieve opleiding van enkele maanden om alles aan te leren. Je krijgt een uitdagende en afwisselende job.

Ref: 008890

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact