Operator verpakkingslijn vaste nacht

Je vindt deze job in: Talent in techniek Productie/ industrie Operator met technische kennis

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Nacht

Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de inpakafdeling, waar er kruiden en kant-en-klare maaltijden verpakt worden door 1 geautomatiseerde verpakkingslijnen. Je bent operationeel én technisch bezig.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de inpakafdeling, waar er kruiden en kant-en-klare maaltijden verpakt worden door 1 geautomatiseerde verpakkingslijnen.
  • Je bent operationeel én technisch bezig.

Waar ga je werken?

Deze stabiele onderneming is een toonaangevende marktspeler in de voedingssector. Ze tellen vestigingen in België en in andere Europese landen. Dit bedrijf draagt zorg voor de omgeving en houdt steeds rekening met het milieu. Elke dag levert hun team van collegiale medewerkers een klantvriendelijke service.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Enige technische kennis is een must.
  • Je kunt die hebben door opleiding maar ook door een lange operator-ervaring!
  • Probleemoplossend denken is van groot belang, evenals een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat biedt jouw werkgever?

In deze stabiele onderneming ligt een gevarieerde functie met kans op vast op jou te wachten. Je werkt in een verregaand geautomatiseerde omgeving, ondersteund door een gezonde collegiale sfeer. Je inzet wordt uiteraard beloond met een concurrentiele verloning. Het bedrijf biedt ook opleiding door collega’s of extern in de nieuwste technologieën.

Ref: 000102

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact