Operator voedingssector 2-ploegen

Je vindt deze job in: Talent in techniek Productie/ industrie Operator zonder technische kennis

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

2 Ploegen

Een passie voor voeding?
En op zoek naar een job met vaste werkuren?

Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

  • Je voert het bereidingsproces uit op basis van recepten. 
  • Je voegt de nodige ingrediënten toe op het juiste tijdstip.
  • Een eerste storing aan het machinepark probeer je zelf op te lossen. Lukt dit niet, dan meld je het aan jouw verantwoordelijke.
  • Je bent bereid om jouw kennis rond basishygiëneregels en allergenen te onderhouden om een kwalitatieve productie te garanderen.


Waar ga je werken?

De klant is een wereldwijde marktleider. Het bedrijf mag Europa's toonaangevende retailers tot zijn klantenkring rekenen. Zij leveren efficiënte en duurzame oplossingen aan klanten en leveranciers met hoogwaardige producten, toonaangevende innovaties en uitmuntende service.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je bouwde reeds een eerste ervaring op als operator of je hebt ervaring in de horeca / voeding, ... .

Ook al heb je geen ervaring, of denk je niet in aanmerking te komen kan je ons steeds bereiken via telefoon: 057221111, GSM/SMS of Whatsapp: 0496162615 of via mail: techniek.ieper@vindeenjob.be

We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

Wat biedt jouw werkgever?

Je komt terecht bij een internationale speler die gespecialiseerd is in het behandelen van producten met behoud van de originele kwaliteit. Wanneer je in dit succesverhaal meedraait, kun je er op rekenen dat jouw inzet en bekwaamheid worden gezien en beloond. Hier zijn er opportuniteiten voor initiatief en creativiteit in een aangename werksfeer binnen een hecht team.

Bij vind! Techniek Ieper staat de verse koffie klaar, maken we tijd voor een babbeltje en krijg je een luisterend oor en schouderklopje!

Ref: 022964

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact