Payroll talent met sterke juridische interesse

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

“Zorgen voor een hecht team en dit vertalen naar commercieel succes.”

Een eerste ervaring binnen payroll en administratie kan je voorleggen. 
Je staat te trappelen om je juridische kennis verder te verdiepen binnen een toonaangevende HR-speler. 

De job die helemaal klopt

Je komt terecht in een multidisciplinair team waarbinnen een grote verantwoordelijkheidszin heerst. Naar kennisdeling toe, werk je telkens in duo: ofwel met jouw collega payroll/administratie talent naar de kantoren toe ofwel in duo met de HR-talenten.

vind! streeft ernaar om binnen HR vooruitstrevend en leidende rol in te nemen. Vanuit die visie is het fijn dat je een hoge interesse hebt voor nieuwe trends binnen de juridische setting.

Als payroll en administratief talent ben jij één van de sleutelpersonen binnen de organisatie. Enerzijds ben jij het aanspreekpunt voor onze kantoren inzake sociaal juridische info over uitzendarbeid. Anderzijds sta jij ook in voor de interne loonadministratie

Over vind!

vind! is een dynamisch en ambitieus bedrijf actief in de rekrutering met een focus op talent in techniek, ICT & engingeering voor bedrijven in West- en Oost-Vlaanderen. Bedrijven die tevreden zijn over onze aanpak kunnen ook beroep doen op vind! voor hun zoektocht in officetalenten.

Jij bent onze gelukszoeker

Je rugzak is goed gevuld met een eerste relevante ervaring binnen payroll, bij voorkeur kan je ook kennis binnen uitzendarbeidarbeid voorleggen. Je steekt je handen graag uit de mouwen en bouwt actief mee aan een nog innovatievere HR-speler op de markt. Dát geeft energie. Zeker wanneer je initiatief laat zien vanuit jouw ondernemende mindset. Daarnaast heb je:

 

Wat vind! je te bieden heeft

Met jouw inzet maak je het verschil bij onze vind!ers. En daar mag jij ook een mooie beloning voor verwachten.

Op basis van een 40-urige werkweek krijg je: