Probleemoplossende operator - 3 ploegen

Je vindt deze job in: Talent in techniek Elektriciteit Onderhoudselektricien

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Dag

Wat ga je doen?

  • Als onderhoudstechnieker zal je instaan voor de foutanalyse aan de productiemachines. Meer specifiek zal je elektrische diagnoses stellen en oplossingen zoeken voor de verschillende productielijnen.
Je zorgt voor een permanente controle van de goede werking van de productiemachines en biedt ondersteuning op het vlak van besturingstechnieken zoals PLC (Siemens S7 - Tia Portal). Naast de productiemachines kan je ingeschakeld worden voor elektrische aanpassingen en/of verbeteringen op vlak van gebouwen of industriële installatie en voor de kablage van schakelborden.

Waar ga je werken?

  • Onze klant is actief in de transformatie van granen en peulvruchten tot basisgrondstoffen bestemd voor de agro- en voedingsindustrie.
  • In deze corona tijden blijven zij, mits extra veiligheidsmaatregelen, verder produceren.”

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving.
Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst. Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken.

Wat biedt jouw werkgever?

  • De klant biedt jou een interne opleiding zodat jij je machine zo goed en efficiënt mogelijk kan bedienen.
Er heerst een goede werksfeer, jouw collega's begeleiden jou en staan steeds voor jou klaar. Je krijgt de kans om te werken in een drieploegensysteem.

Ref: 000402

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact