Projectleider industrie bouw (verlof vrij te kiezen)

Je vindt deze job in: Talent in engineering Bouw Werf/Projectleider/Manager

Specialisatie

Talent in engineering

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Wetteren

Regime

Dag

Dit studiebureau zoekt een Projectleider die zowel interesse heeft in het voorbereidende bouwluik als de opvolging van het project bij de klant zelf.

Het verschil met de job als Projectleider bij een gewone aannemer, is dat je bij dit bedrijf wél het concept nog mee kan uitwerken en uittekenen

Mooi meegenomen is dat je bovendien niet gebonden bent aan het bouwverlof. Je kan je verlof vrij kiezen.

Wat ga je doen?

 • Als Projectleider kom je bij de klant op de werf waar het concept moet uitgewerkt en uitgetekend worden. Vervolgens ga je dit project opvolgen
 • Alle bouwprojecten hebben een milieuluik, waardoor je continu spart met het bouwteam en het milieuteam. Bijvoorbeeld als ze bezig zijn over organisch afval of propere reine zones.
 • Hun projecten zijn vrij ingewikkeld doordat er een tikkeltje meer techniciteit aan te pas komt in vergelijking met klassieke KMO's units, en door de mix aan wetgeving rond milieu- en brandwetgeving.
 • Je kan technisch terugvallen op eigen mensen, namelijk 6 tal ingenieurs die niet anders doen dan technische klassieke staal, beton en hout berekeningen. Van hen krijg je feedback over de mogelijkheden rond spanning enz. Je staat er dus niet alleen voor!

Waar ga je werken?

Dit merk dat deel uitmaakt van een grotere groep richt zich op de KMO en Industrie.
Het studiebureau is gespecialiseerd in alles wat met omgeving te maken heeft. Zo doen ze veel begeleidingen van omgevingsaanvragen, zowel voor milieu als bouw.
Ze zijn veel bezig met duurzaamheid en het circulaire idee. Zo zijn ze bezig met de verwerking van (an)organische afvalstromingen.
De bouwprojecten gaan hoofdzakelijk over nieuwbouw, maar ook soms vernieuwbouwen of renovatie. Dikwijls bouwen ze aan of bouwen ze tegen, maar in de regel is het nieuwbouw.

Het hele team is momenteel met 14 tal personen. Troef is dat het een vrij jong en dynamisch team is, dat mee is met moderne technologieën. Zo werken ze volledig in de cloud en evolueren ze naar volledige BIM-modellering.
Je rechtstreekse collega's zijn projectleider, assistent-projectleider en tekenaar. 

Waarom is dit iets voor jou?

 • Je bent transparant, pragmatisch, een doener.
 • Je werkt op een sociale manier en bent goed in de omgang.
 • Je bent een doorzetter om verantwoordelijkheid op te nemen.
 • Je hebt kennis (of zin om bij te leren) over stedenbouwkundige wetgeving.
 • Je bent hebt minimum 2 jaren ervaring als Werfleider/Projectleider als Industrieel Ingenieur Bouwkunde.

Wat biedt jouw werkgever?

 • Afhankelijk van je ervaring kan je starten vanaf 3300 euro bruto met bedrijfswagen. Uiteraard evolueert je loon naarmate je meer kennis en ervaring krijgt.
 • Ze investeren namelijk sterk in jouw opleiding on-the-job die 2 jaar kan duren. Afhankelijk van je ervaring, leren ze je het bouwjuridische te vertalen in het ontwerp of krijg je scholing in het technische. Op basis van concreet lopende dossiers nemen ze je mee in de dagelijkse werking, aangevuld met leermomenten.
 • 20 wettelijke vakantiedagen + 12ADV-dagen (40 uren-week) = 32 verlofdagen die vrij kan worden ingevuld (niet verplicht om mee te gaan met een vaste periode)
 • Flex-inkom-plan waardoor je meer kan halen uit je eindejaargeld en dubbel vakantiegeld. 

Ref: 084751

Heb je interesse in deze job als Projectleider van A (concept) tot Z (uitvoering)? Solliciteer dan op onze website of via engineering.gent@vindeenjob.be . Twijfel of je in aanmerking komt? Bel dan naar 09 274 16 00 om persoonlijk af te stemmen. We kijken uit naar je sollicitatie!

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact