Projectleider Renovaties

Je vindt deze job in: Talent in engineering Bouw Werf/Projectleider/Manager

Specialisatie

Talent in engineering

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Drongen

Regime

Dag

Interesse in bouw en meer bepaald in renovatieprojecten? Dan jij de geknipte persoon!

Wat ga je doen?

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het hele renovatieproject:

Je staat in voor het coördineren en organiseren vanaf dossieroverdracht tot en met de oplevering.
Jouw doel is het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klant, zowel technisch als commercieel.
Na het tekenen van het contract, bespreek je samen met de bouwadviseur en de klant het volledige uitvoeringsplan, zodat jij het dossier volgens de wensen van de klant kan opvolgen.
Je volgt verschillende projecten parallel op. Je stelt de juiste onderaannemers aan, voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant en stuurt bij waar nodig.
Je handelt ook de administratie en financiën af.
Je werkt in deze uitdagende functie erg nauw samen met het sales team en de back-office en rapporteert aan de senior projectleider.

Waar ga je werken?

Onze klant is een bouwfirma die gekend staat om het familiale karakter en het innovatieve HR-beleid. De hoge medewerkerstevredenheid is hiervoor een mooie erkenning. 
Je komt terecht in een stabiele, mensgerichte onderneming die jou niet alleen een tweede thuis wil bieden, maar waar de identiteit en de organisatie gebaseerd zijn op waarden als eigenaarschap, respect en vertrouwen, ontplooiing en ontwikkeling, samenwerken en innovatief ondernemerschap. 
De firma zet sterk in op ontwikkeling en persoonlijke groei, ze bieden de medewerkers de mogelijkheid zich te ontspannen in de fitnesszaal en de collega's kunnen gezellig bijpraten in de ontmoetingsruimtes. 
Verder voorzien ze gratis fruit, organiseren ze yogasessies en zijn er tal van andere initiatieven met het als doel het welzijn van de medewerkers te verhogen. 

Waarom is dit iets voor jou?

Indien je niet voldoet aan één of meerdere van de hieronder vermelde competenties, laat dit je dan niet meteen afschrikken. Bel of mail ons om gerichter af te stemmen, zo kunnen wij je kandidatuur persoonlijk verder inschatten. 

Je hebt een hoger bouwgerelateerd diploma of bent gelijkwaardig door ervaring.
Je hebt minimum een vijftal jaar ervaring in projectleiding van renovaties in de particuliere markt.
Je bent communicatief, extreem klantgericht en commercieel ingesteld.
Je weet goed te onderhandelen om klantgerichte oplossingen uit te werken.
Je bent sterk in plannen en organiseren en handelt ook je administratie correct af.
Je hebt, dankzij jouw ervaring als projectleider, een netwerk van competente onderaannemers opgebouwd.

Wat biedt jouw werkgever?

Je komt terecht in een enthousiast team waar een innovatieve ondernemingsgeest en het nemen van initiatief op prijs wordt gesteld. De firma biedt een aantrekkelijk verloningspakket waaronder ook heel wat extralegale voordelen. 

Ref: 020770

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact