Rattenvanger van Gent

Je vindt deze job in: Talent in techniek Productie/ industrie Losse arbeider

Specialisatie

Talent in techniek

Regime

Dag

Als inspecteur ben je verantwoordelijk voor de preventie en aanpak van ongedierte bij diverse bedrijven en particulieren. Je rijdt alleen rond & krijgt je planning door digitaal.

Wat ga je doen?

- Je vertrekt van thuis uit en op basis van de dagplanning ga je langs bij jouw klanten. Binnen deze planning is er vaak de vrijheid om jouw tijd zo efficiënt mogelijk in te delen, wél steeds in overleg met de klant en jouw collega-planner.

- Je luistert naar de klant, tekent plannen, inspecteert de verschillende ruimtes, controleert de geplaatste lokazen/vliegenvangers, overlegt ondertussen met topcollega’s en neemt de juiste maatregelen om ongedierte te voorkomen en te bestrijden.

- Na jouw bezoek rapporteer je de ondernomen acties in ons digitale registratiesysteem én overleg je met de klant over de situatie.

Waar ga je werken?

De klant is een expert in het creëren van gezonde en veilige leefomgevingen zowel in bedrijven als bij particulieren.

Waarom is dit iets voor jou?

- Je bent communicatief, inventief en oplossingsgericht

- Je bent bereid om in een flexibel uurrooster te werken, geen ploegendienst maar wel bereid om af en toe s'avonds of in het weekend te werken.

- Je hebt een rijbewijs B.

Wat biedt jouw werkgever?

Je krijgt een erg uitdagende, afwisselende functie met veel zelfstandigheid in een prettige werksfeer.

Je krijgt een tablet, sportieve werkkledij & werkt onder bediendestatuut. Daarenboven zijn er regelmatig bijscholingen en doorgroeimogelijkheden.

Ref: 022099

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact