Recruiter Kantoor Tielt

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

"Yes, ik heb deze week weer 2 kandidaten kunnen plaatsen!"

Jouw ideale werkomgeving? 
Duidelijke doelstellingen, collega's om op te bouwen en een organisatie waar kwaliteit naar zowel eigen medewerkers als klanten voorop staat? 

Een eerste werkervaring is mooi meegenomen, geen must. 

De job die helemaal klopt

Rekruteren heeft je altijd wel aangesproken, alleen denk je dat je hiervoor ervaring moet voorleggen? Bij vind! niet, na een uitgebreide inwerkperiode van 6 maanden weet je precies hoe je zo’n langdurige match realiseert. Van het voeren van telefoongesprekken tot het leren verwerken van administratieve zaken. Als fulltime recruiter techniek krijg je veel vrijheid bij het:

Over vind!

Als rekruteringspartner zijn we gespecialiseerd in het vinden van talent in techniek en engineering. Vandaag zijn we actief in West-Vlaanderen en breiden binnenkort uit naar Oost-Vlaanderen. Bij vind! rekruteren we steeds voor vacatures met zicht op een stabiele loopbaan. Dit omdat we ervan overtuigd zijn dat stabiele teams bijdragen tot meer werkvreugde bij medewerkers en hogere rentabiliteit bij bedrijven.

Ons team telt 55 enthousiaste medewerkers, die zichzelf vind!ers noemen. Zij werken in Roeselare, Ieper, Tielt, Waregem, Kortrijk en Torhout en Brugge verspreid over drie afdelingen: Talent in Techniek, Talent in Engineering en Talent in Organisatie.

Jij bent onze gelukszoeker

We kunnen een wenslijst aan competenties uitrollen, alleen zijn we overtuigd dat enkele basiscompetenties en een uitgesproken dosis nieuwsgierigheid van jou een ideale vind!er maakt: 

Wat vind! je te bieden heeft

Met jouw inzet maak je het verschil in iemands carrière. En daar mag jij ook een mooie beloning voor verwachten. Op basis van een 40-urige werkweek krijg je: