Recruiter met commerciële ervaring regio Tielt

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

“Zorgen voor een hecht team en dit vertalen naar commercieel succes.”

Je hebt een eerste sales achter de rug en hier wil je ook verder in want targets behalen, geeft je tonnen voldoening. 
Wil je jou daarnaast ook verdiepen in de HR-wereld
Goed nieuws, bij word je helemaal ondergedompeld om zo een echte krak te worden. 

De job die helemaal klopt

Na een opleiding op maat, weet je zowel bedrijven als kandidaten te binden aan jullie kantoor. Het volledige sollicitatietraject, en de begeleiding achteraf, neem je samen met je collega's op. 
Wat dit allemaal inhoudt? 

Over vind!

Werk maakt je gelukkig. Het vormt je identiteit én helpt je verder ontwikkelen. Aangenaam, wij zijn vind! Met onze focus op techniek, ICT, engineering en office in West- en Oost-Vlaanderen creëren wij maximaal werkgeluk voor onze talenten. Een job die helemaal klopt. Het is onze missie om een match op lange termijn tot stand te brengen tussen kandidaat en bedrijf. En we stoppen niet tot we die plek gevonden hebben waar iemand gelukkig van wordt. 

Je komt het team in Tielt versterken waar zo’n 3 collega’s werken. Niet alleen hier ken je iedereen bij voornaam, ook van je collega's van alle andere vind!kantoren. Je staat er nooit alleen voor en dat maakt de sfeer wel net zo gemoedelijk. Je leert hier veel op de job en krijgt coaching wanneer nodig. Ook hebben we per kwartaal een inspiratieavond, waar je een workshop volgt of naar een spreker luistert. Genoeg momenten om van elkaar te leren!

Jij bent onze gelukszoeker

Jouw commerciële ervaring doet je, zonder al te veel moeite, deuren openen. Dit vormt niet de enige weg naar succes, je beschikt daarnaast ook over: 

Wat vind! je te bieden heeft

Met jouw inzet maak je het verschil in iemands carrière. En daar mag jij ook een mooie beloning voor verwachten.

Op basis van een 40-urige werkweek krijg je: