Terug naar alle resultaten Printen

Residentieel elektricien

Laat vind! je helpen Deze vacature bewaren Solliciteer

Sluiten

Laat vind! je helpen


Laat ons weten hoe we je kunnen helpen en vul hieronder je vraag in. Met veel plezier gaan we voor jou op zoek naar de job die helemaal klopt!

Hoe ziet jouw takenpakket eruit?

Je staat in voor de elektrische installaties in nieuwbouwprojecten, huizen en appartementen. Je voert het voorbereidende werk uit: - Je doet kap- en slijpwerk. - Je trekt kabels. - Je installeert stopcontacten. - Je zorgt voor correcte en propere aansluitingen

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact

Laat vind! je helpen

Wat maakt jou de geknipte kandidaat?

Je bent klantgericht. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je hebt bij voorkeur reeds een eerste gelijkaardige werkervaring.

Wat biedt jouw nieuwe werkgever?

Je komt terecht in een familiebedrijf die al jaren actief is in de sector algemene elektriciteit, bordenbouw, PLC-sturingen en domotica. Je kan rekenen op een positieve sfeer waar communicatie centraal staat. Je krijgt de kans om je competenties verder te ontplooien.

Dit bedrijf, gelegen regio Poperinge, is gespecialiseerd in algemene elektriciteit, domotica, verlichting en PLC-sturingen. Dit zowel voor woningbouw als industrie. Daarnaast hebben zij een winkel met elektromateriaal. Bij onze klant heerst een vlakke communicatiestructuur. Er wordt aandacht gegeven aan de persoonlijke ontwikkeling van iedere werkgever.

Ref: 000684

Sluiten

Residentieel elektricien

8972 Roesbrugge Belgiƫ

Hoe wil je solliciteren?

Vul het online sollicitatieformulier in of upload je eigen cv. Ons TalentTeam gaat meteen aan de slag en vindt voor jou de job die helemaal klopt!

Wij helpen je verder

 • Steve Goethals

  Matching Talent

 • Ward Vander Meiren

  Matching Talent

Stuur ons een mail Contacteer een kantoor in je buurt

Sluiten

Solliciteer


Solliciteren op mijn bewaarde jobs

Wij helpen je verder

 • Jelle Deketele

  Matching Talent

 • Steve Goethals

  Matching Talent

Stel een vraag We zijn online! Bel ons 050 23 09 95