Sales recruiter, regio Tielt

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

“Zorgen voor een hecht team en dit vertalen naar commercieel succes.”

Jouw voldoening haal je uit leads verzilveren en zelf nieuwe klantencontacten aanbrengen. Hiervoor spring je het liefst in de auto want persoonlijke contacten, daar sta je voor. 

De job die helemaal klopt

Binnen jouw specialisatie techniek ga je op zoek naar nieuwe klanten en behoud je goede contacten met bestaande klanten. Moeilijke onderhandelingen geven je een boost wanneer je dit voor zowel de vind! als ons klant positief kan afronden.
We zijn overtuigd van een goede connectie tussen binnen-en buitendienst, daarom ga je ook mee op zoek naar de technische talenten. Dit start met het uitschrijven van aantrekkelijke vacatures. Zo weten je collega's en de kandidaten perfect waar ze aan toe zijn. Want daar doen we het voor, een duurzame match tussen bedrijven en kandidaten.
Concreet krijg je veel vrijheid bij het: 


Over vind!

Werk maakt je gelukkig. Het vormt je identiteit én helpt je verder ontwikkelen. Aangenaam, wij zijn vind! Met onze focus op techniek, ICT, engineering en office in West- en Oost-Vlaanderen creëren wij maximaal werkgeluk voor onze talenten. Een job die helemaal klopt. Het is onze missie om een duurzame match tot stand te brengen tussen kandidaat en bedrijf. En we stoppen niet tot we die plek gevonden hebben waar iemand gelukkig van wordt. 

 Je komt het team in Tielt versterken waar zo’n 3 collega’s werken. Niet alleen hier ken je iedereen bij voornaam, ook van je collega's van alle andere vind!kantoren. Je staat er nooit alleen voor en dat maakt de sfeer wel net zo gemoedelijk. Je leert hier veel op de job en krijgt coaching wanneer nodig. Ook hebben we per kwartaal een inspiratieavond, waar je een workshop volgt of naar een spreker luistert. Genoeg momenten om van elkaar te leren!

Jij bent onze gelukszoeker

Commerciële ervaring is mooi meegenomen, al vormt dit niet alleen de sleutel tot succes. Daarnaast beschik je over: 

Wat vind! je te bieden heeft

Met jouw inzet maak je het verschil in iemands carrière. En daar mag jij ook een mooie beloning voor verwachten. Op basis van een 40-urige werkweek krijg je: