Senior technieker inbraak, brand, CCTV en toegangscontrole

Je vindt deze job in: Talent in techniek Elektriciteit Elektricien (residentieel/industrieel)

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Beveren

Regime

Dag

Wat ga je doen?

  • Je staat in voor in installatie en onderhoud van alarmsystemen en andere elektronische beveiliging, zowel voor particulieren, kleine en middelgrote ondernemingen als industrie.

Waar ga je werken?

  • Al decennia lang is onze klant specialist in alarmsystemen en andere elektronische beveiliging, zowel voor particulieren, kleine en middelgrote ondernemingen als industrie.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Een inbraaksysteem in al zijn vormen en opties heeft voor jou geen geheimen meer. Je hebt een technisch relevante opleiding, jouw ervaring in de sector en uw skills hebben je door de jaren heen naar een hoger level getild. Je hebt een goed inzicht in techniek, weet van aanpakken en hebt zin voor initiatief. Het bezit van een bewijs in toepassing van art. 596.1Sv (goed zedelijk gedrag) Getuigschrift voor het plaatsen van een alarminstallatie (wet Tobback) is een must, een getuigschrift van conceptie alarmsysteemen en -centrales is een plus. Talenkennis is een pluspunt. In jouw CV zien we graag aan welke systemen je al kent.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Je komt terecht in een toffe groep medewerkers, tof omdat er hard maar goed werk wordt geleverd maar ook tof omwille van de bijzonder warm-collegiale sfeer die deze mannen onderling weten te handhaven. Van toffe sfeer koopt men geen brood, de verloning is zeker competitief, conform de capaciteiten en maturiteit. Uiteraard staat er een bedrijfswagen ter beschikking die u ook privé mag gebruiken. In onze organisatie werken onze techniekers van thuis uit, zij krijgen de instructies via tablet en rijden enkel langs het kantoor in Roeselare om plaatsingsmateriaal of specifiek herstellingsmateriaal op te halen.

Ref: 008900

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact