Software Architect .NET

Je vindt deze job in: Software Ontwikkeling

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Ieper

Regime

Dag

Ben jij een ervaren .NET developer met een passie voor het bouwen van geavanceerde softwareoplossingen? Wil je jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen en een sleutelrol spelen in het ontwerpen en creëren van innovatieve architectuur voor onze projecten? Dan is het tijd om de stap te zetten naar een uitdagende en belonende carrière als Software Architect

It's time to architect the extraordinary!

Wat ga je doen?

 • Door het toepassen van solide softwarearchitectuur en best practices, neem je actief deel aan het definiëren, valideren en onderhouden van onze softwareapplicatie.
 • Je ontwikkelt cutting-edge applicaties met behulp van geavanceerde technologieën zoals .Net Core, REST, AWS en Angular.
 • Je biedt technische expertise en assistentie bij het ontwerpen, testen, implementeren en integreren van applicaties.
 • Het documenteren van technische oplossingen en samenwerken met andere IT-professionals om functionele en non-functionele vereisten te bepalen, behoort tot jouw verantwoordelijkheden.
 • Binnen het Product (scrum) Team lever je hoogwaardige technische kennis en ondersteuning.
 • Je werkt nauw samen met cross-functionele teams om efficiëntie en consistentie te waarborgen en succesvolle implementaties te realiseren.
 • Het waarborgen van de kwaliteit, beveiliging, redundantie, schaalbaarheid en andere vereisten van de software is van cruciaal belang.
 • Je ondersteunt het analyseren en verfijnen van requirements in samenwerking met de product owner en het cross-functionele team.
 • Samenwerken met je team om gezamenlijk resultaten te behalen staat centraal in je werk.
 • Je selecteert en adviseert over de implementatie van nieuwe technologieën en methodologieën om voortdurende innovatie te bevorderen.

Waar ga je werken?

Onze klant gespecialiseerd in software- en automatiseringsoplossingen (voornamelijk voor de recreatieve sector) en is dé referentie binnen dit werkdomein.  De zetel in België telt zo'n 75 gedreven medewerkers, wereldwijd zijn er 450 medewerkers actief. 

Waarom is dit iets voor jou?

Wat breng jij mee in je rugzak?

 • Diploma in IT of een gelijkwaardige ervaring op dit gebied.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in softwareontwikkeling, waarbij je je vaardigheden hebt verfijnd en diepgaande kennis hebt opgebouwd.
 • Aantoonbare ervaring met het succesvol uitvoeren van minstens één cloud softwareproject of webontwikkelingsproject.
 • Een echte mentor en coach: je bent gepassioneerd om jouw team te begeleiden en te inspireren, waardoor ze kunnen groeien in kennis en kwaliteit.
 • Uitgebreide kennis van .NET (core), C#, ASP.NET WebApi, design principes, ontwikkelpatronen, databases en ORM technologieën.
 • Solide begrip van service-georiënteerde architectuur (microservices) of de bereidheid om dit concept eigen te maken.
 • Basiskennis van HTML5, CSS3, JavaScript, Angular en bekendheid met Agile methodologieën zijn een sterke plus.
 • Hands-on ervaring met het beheren van AWS-infrastructuur, unit testing en QA-automatisering is een waardevolle aanvulling op je vaardigheden.
 • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk, stellen je in staat om effectief te communiceren met stakeholders op verschillende niveaus.

Wat biedt jouw werkgever?

Bij ons zit je goed!

We bieden jou een ongelofelijk avontuur in een werkomgeving vol mogelijkheden en vrijheid. We geloven in jouw talent en geven je de kans om te schitteren. Vanaf dag één word je verwelkomd door een team van gepassioneerde collega's die je meenemen op een opwindende reis vol uitdagingen. Hier zijn nog meer redenen om bij ons te komen werken:

Flexibiliteit: Geniet van de vrijheid om je eigen werktijden te bepalen en zelfs vanuit huis te werken. Bij ons draait het om een goede werk-privébalans.

Groeimogelijkheden: We bieden jou de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je carrière. Profiteer van trainingen en leer van ervaren collega's die hun kennis graag met je delen.

No-nonsense cultuur: Onze werkomgeving is informeel en de communicatielijnen zijn kort. Je hebt directe toegang tot het management, wat betekent dat jouw stem wordt gehoord en je ideeën worden gewaardeerd.

Aantrekkelijke beloning: Naast een competitief salaris bieden we een uitgebreid pakket aan voordelen, waaronder een 13e maand, bedrijfswagen, maaltijdcheques, flexibele werktijden, groeps- en hospitalisatieverzekering, en nog veel meer.

Welverdiende rust: Neem de tijd om te ontspannen en op te laden met 26 verlofdagen (6 ADV). We begrijpen het belang van een goede balans tussen werk en vrije tijd.

Teamspirit: We houden van plezier maken! Naast het harde werken, organiseren we regelmatig teambuildings, maandelijkse afterworks en sportieve en feestelijke activiteiten zoals het WK en Sinterklaas.

Ref: 083718

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact