Stagiair Recruiter

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

“Ik heb een grote passie voor rekrutering en selectie en wil me hierin graag verder verdiepen!”

Wil je ontdekken wat de job van recruiter precies inhoudt? Ben je bevlogen door rekrutering en selectie? Top! Ontdek nu de inhoud van een stage bij vind!

De job die helemaal klopt

 • Aantrekken van kandidaten is een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Je schrijft aantrekkelijke vacatureteksten en landingspagina's, verzamelt beeldmateriaal voor sociale mediacampagnes en searcht naar kandidaten via VDAB, Indeed, Jobat of LinkedIN.
 • Je neemt contact op met technische kandidaten uit de regio. Na een eerste telefonische kennismaking maak jij de inschatting of je de kandidaat kan verder helpen in de zoektocht naar een nieuwe job. Zo ja, nodig je de kandidaat uit op kantoor.
 • Tijdens een toekomstgesprek ontdek je de interesses, professionele vaardigheden en ambitie van de kandidaat. Samen ga je op zoek naar het geschikt type werk, bedrijf en arbeidsomstandigheden voor de sollicitant.
 • Na het gesprek begint je zoektocht pas echt. Je matcht de kandidaat aan de betere, technische bedrijven uit de regio. Je boekt enkele sollicitatiegesprekken en volgt dit nauwgezet op. Als je van beide partijen het goede nieuws te horen krijgt dat de kandidaat zal starten, maak je nauwgezet het contract op.
 • Over vind!

  Werk staat gelijk aan geluk. Het vormt wie je bent én helpt je verder te groeien. Fijn kennis te maken, wij zijn vind!. We zijn een rekruteringspartner gefocust op techniek, ICT, engineering en office. In West- en Oost-Vlaanderen creëren wij optimaal werkgeluk voor onze talenten. We maken het onze missie om een samenwerking op lange termijn tot stand te brengen tussen kandidaat en bedrijf. Deze missie houdt niet op tot we de plaats gevonden hebben waar iemand volledig zichzelf kan zijn. Ons team bestaat uit 55 enthousiaste werknemers, beter gekend als vind!ers. 

  Jij bent onze gelukszoeker

  Wat vind! je te bieden heeft