Stagiair(e) Recruiter

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

“Zorgen voor een hecht team en dit vertalen naar commercieel succes.”

Studeer je verder en ben je op zoek naar een stageplaats? Ben je bevlogen door rekrutering en selectie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan open voor studenten!

De job die helemaal klopt

Hoe ziet een stagedag bij vind! er nu precies uit? Als stagiair(e) zullen je dagtaken gelijklopen met het takenpakket van een recruiter of matching talent.Loop je toch liever stage op de interne HR? Aarzel vooral niet om op deze vacature te reageren en dan stemmen we met elkaar af wat mogelijk is.

Over vind!

Werk staat gelijk aan geluk. Het vormt wie je bent én helpt je verder te groeien. Fijn kennis te maken, wij zijn vind!. Met onze focus op techniek, ICT, engineering en office in West- en Oost-Vlaanderen creëren wij optimaal werkgeluk voor onze talenten. We maken het onze missie om een samenwerking op lange termijn tot stand te brengen tussen kandidaat en bedrijf. Deze missie houdt niet op tot we de plaats gevonden hebben waar iemand volledig zichzelf kan zijn. Ons team bestaat uit 55 enthousiaste werknemers, beter gekend als vind!ers.

Jij bent onze gelukszoeker

Wat vind! je te bieden heeft

Bij ons krijg je de kans om jezelf volledig te ontplooien. We bieden verschillende opleidingen en je kan steeds rekenen op het volledige team. Door intensief mee te volgen, denken en werken krijg je een duidelijk beeld over rekrutering. Concreet bieden wij jou: