Talent Manager - Techniek Tielt

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

“Zorgen voor een hecht team en dit vertalen naar commercieel succes.”

Je hebt een eerste ervaring als leidinggevende waarbij je met plezier jouw commerciële inzichten deelde binnen je team. 
Nu ben je klaar om binnen een innovatieve organisatie aan de slag kan gaan. 

De job die helemaal klopt

Je geeft leiding aan het 2-koppige team in Tielt dat bestaat uit een matching talent en een commercieel talent. Natuurlijk heb je nog veel meer collega’s van alle andere vind!-kantoren en dat zorgt voor een sterke achterban. De sfeer binnen vind! is gemoedelijk. Er heerst een gezonde dosis werklust met een goede balans tussen commercie en werkplezier. Een hoge funfactor vinden wij erg belangrijk en de culinaire momenten die we hebben met elkaar maken het nog plezanter!

Over vind!

Werk maakt je gelukkig. Het vormt je identiteit én helpt je verder ontwikkelen. Aangenaam, wij zijn vind! Met onze focus op techniek, ICT, engineering en office in West- en Oost-Vlaanderen creëren wij maximaal werkgeluk voor onze talenten. Een job die helemaal klopt. Het is onze missie om een  match op lange termijn tot stand te brengen tussen kandidaat en bedrijf. En we stoppen niet tot we die plek gevonden hebben waar iemand gelukkig wordt. 

 

Je komt het team in Tielt versterken waar zo’n 2 collega’s werken. Je staat er nooit alleen voor en dat maakt de sfeer wel net zo gemoedelijk. Je leert hier veel on the job en krijgt coaching wanneer nodig. Ook hebben we om de drie maanden een inspiratieavond, waar je een workshop volgt of geboeid wordt door een inspirerende spreker. Genoeg momenten om van elkaar te leren!

Jij bent onze gelukszoeker

Je bent een commercieel leider en houdt koers om de commerciële doelen te behalen. Dit bereik je door jouw persoonlijke kant te laten zien. Jij hebt aandacht voor de competenties van jouw teamleden en oog voor hun talenten; sterker nog, je laat ze deze talenten zelf ontdekken. Ze mogen zelf aan het roer zitten en kloppen bij jou aan voor tips en tricks. Dát geeft energie. Zeker wanneer je het effect daarvan terugziet in de resultaten. Daarnaast heb je:

Wat vind! je te bieden heeft

Met jouw inzet maak je het verschil voor jouw teamleden.

En daar mag jij ook een mooie beloning voor verwachten. Op basis van een 40-urige werkweek krijg je: