Talent Manager Kantoor Tielt

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

“Mijn nieuwe recruiter leert zo snel bij. Het is echt tof dat ik iemand kan begeleiden in zijn leerproces".”

Je hebt een eerste ervaring als leidinggevende waarbij je met plezier jouw commerciële inzichten deelde binnen je team. 
Nu ben je klaar om binnen een innovatieve organisatie aan de slag kan gaan. 

De job die helemaal klopt

Je geeft leiding aan het team in Tielt dat bestaat uit matching talenten en een commercieel talent. Natuurlijk heb je nog veel meer collega’s van alle andere vind!-kantoren en dat zorgt voor een sterke achterban. De sfeer binnen vind! is gemoedelijk. Er heerst een gezonde dosis werklust met een goede balans tussen cijfers en werkplezier. Een hoge funfactor vinden wij erg belangrijk en de culinaire momenten die we hebben met elkaar maken het nog plezanter

Over vind!

Werk maakt je gelukkig.

Het vormt je identiteit én helpt je verder ontwikkelen.

Aangenaam, wij zijn vind! Met onze focus op techniek, ICT, engineering en office in West- en Oost-Vlaanderen creëren wij maximaal werkgeluk voor onze talenten. Een job die helemaal klopt. Het is onze missie om een perfecte match tot stand te brengen tussen kandidaat en bedrijf. En we stoppen niet tot we die plek gevonden hebben waar iemand gelukkig van wordt.

Niet alleen hier ken je iedereen bij voornaam, ook van je collega's van alle andere vind!kantoren. Je staat er nooit alleen voor en dat maakt de sfeer wel net zo gemoedelijk. Je leert hier veel op de job en krijgt coaching wanneer nodig. Ook hebben we per kwartaal een inspiratieavond, waar je een workshop volgt of naar een spreker luistert. Genoeg momenten om van elkaar te leren!

Jij bent onze gelukszoeker

Je bent een commercieel leider en houdt koers om de commerciële doelen te behalen. Dit bereik je door jouw persoonlijke kant te laten zien. Jij hebt aandacht voor de competenties van jouw teamleden en oog voor hun talenten; sterker nog, je laat ze deze talenten zelf ontdekken. Ze mogen zelf aan het roer zitten en kloppen bij jou aan voor tips en tricks. Dát geeft energie. Zeker wanneer je het effect daarvan terugziet in de resultaten. Daarnaast heb je:

Wat vind! je te bieden heeft

Met jouw inzet maak je het verschil voor jouw teamleden.

En daar mag jij ook een mooie beloning voor verwachten. Op basis van een 40-urige werkweek krijg je: