Teamleader voedingindustrie

Je vindt deze job in: Talent in engineering Bouw Werf/Projectleider/Manager

Specialisatie

Talent in engineering

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Brugge

Regime

2 Ploegen

Je komt terecht in een toonaangevend bedrijf hartje Brugge, waar een job op je staat te wachten met de nodige variatie en verantwoordelijkheden.

Wat ga je doen?

Als teamleader draag je de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnen één van de ploegen. - het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdeling en de productieleider. Je hebt aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid en de organisatie en ontwikkeling van je eigen ploeg.

Waar ga je werken?

Onze klant is een toonaangevende firma in de voedingsindustrie.

Waarom is dit iets voor jou?

Je hebt een bachelor diploma met achtergrond in voeding en/of relevante ervaring. Je hebt een basiskennis van kwaliteitssystemen (HACCP, GMP, BRC). Perfecte kennis Nederlands en basis Frans en Engels. Je beschikt over goede people skills (leidinggevende en sociale vaardigheden) en evaluatievaardigheden. Je bent bereid in 2 ploegen te werken.

Wat biedt jouw werkgever?

Je komt terecht in een toonaangevend bedrijf hartje Brugge, waar een job op je staat te wachten met de nodige variatie en verantwoordelijkheden.

Ref: 000827

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact