Technieker

Je vindt deze job in: Talent in techniek Elektriciteit Onderhoudselektricien; Techniek/Metaal/mechanica

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Brugge

Regime

Volcontinu

Ben jij een technieker met ervaring of net afgestudeerd en wil aan de slag als technieker? 

Dan kan deze vacature wel iets zijn voor jou!

Wat ga je doen?

Op zoek naar een Technieker continuploeg (m/v)
De drie ovenlijnen van onze hoogtechnologische afvalverwerkingseenheid zijn dag en nacht in werking. Zes technische ploegen zorgen daarom de klok rond voor de bediening en controle van de volledige installatie.

Samen met je collega's in ploeg werk je actief mee aan het vaststellen, analyseren en oplossen van problemen. Je helpt ook mee met het uitvoeren van allerhande onderhoudswerken, steeds met aandacht voor de geldende veiligheidsvoorschriften. Verder waak je over de algemene orde en netheid in de installatie.

Je werkt hiervoor in een volcontinu systeem waarbij je afwisselend vroege shiften (6u tot 14u), late shiften (14u tot 22u) en nachten (22u tot 6u) werkt.

Waar ga je werken?

Onze klant is een intercommunaal bedrijf gevestigd in Brugge. 
De opdracht van deze intercommunale bestaat uit de selectieve huis-aan-huisophaling van afval en de verwerking van huishoudelijk afval en bedrijfsafval in de verbrandingsinstallatie met energierecuperatie en een warmtenet in Brugge.

Waarom is dit iets voor jou?

Je hebt een diploma of getuigschrift secundair technisch onderwijs 3de graad (het vroegere A2-diploma) of gelijkwaardig, met een specialisatie in elektriciteit, mechanica, elektronica, elektromechanica of stuurtechnieken. Daarnaast ben je vertrouwd met de basis van diverse technische disciplines.

Heb je nog geen diploma, maar studeer je binnenkort af in een technische richting van het secundair onderwijs? Ook dan kan je bij ons terecht! Via een grondige interne opleiding stomen we je helemaal klaar voor de job.

Wat biedt jouw werkgever?

We bieden jou een contract van onbepaalde duur. Je komt terecht in een stabiele, technische boeiende omgeving met werkzekerheid en gedreven collega's.

Bovenop een aantrekkelijke verloning kun je rekenen op heel wat extralegale voordelen.

Binnen je job word je uitgedaagd om je kennis verder uit te breiden en door te groeien via zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden.

We streven naar een goede balans tussen werk en privé met een ruime verlofregeling van 32,5 vakantiedagen per jaar.


Extra voordelen
Als werknemer kun je rekenen op een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een jaarlijkse eindejaarspremie.

Daarnaast krijg je een fietsvergoeding voor woon-werkverkeer voor de dagen waarop je met de fiets komt werken.

Verder geniet je ook van extra voordelen dankzij een aansluiting bij de Gemeenschappelijke Sociale Dienst Lokale Besturen, met onder meer premies voor verschillende familiale en professionele gebeurtenissen, toegang tot een platform van kortingen en voordelen van verscheidene aanbieders en een voordelig vakantieaanbod.

Ref: 024088

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact