Uitzendconsulent regio Torhout

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

“Zorgen voor een hecht team en dit vertalen naar commercieel succes.”

Je kijkt uit naar een eerste werkervaring waar je veel contacten kan leggen. En liefst met een plezant team die je met de nodige tips en ondersteuning doen groeien. Als het even kan, in een organisatie die je de nieuwste tools aanreikt. 

De job die helemaal klopt

Rekruteren heeft je altijd aangesproken, alleen geen ervaring om voor te leggen? Geen probleem, samen met je team leer je de knepen van het vak. 

Binnen jouw kantoor ga je samen met je kandidaat op zoek naar de best passende functie bij een beter bedrijf in de regio. Concreet krijg je veel vrijheid bij het: 

Over vind!

Werk maakt je gelukkig. Het vormt je identiteit én helpt je verder ontwikkelen. Aangenaam, wij zijn vind! Met onze focus op techniek, ICT, engineering en office in West- en Oost-Vlaanderen creëren wij maximaal werkgeluk voor onze talenten. Een job die helemaal klopt. Het is onze missie om een match op lange termijn tot stand te brengen tussen kandidaat en bedrijf. En we stoppen niet tot we die plek gevonden hebben waar iemand gelukkig van wordt. 

Je komt het team in Torhout  versterken waar zo’n 3 collega’s werken. Niet alleen hier ken je iedereen bij voornaam, ook van je collega's van alle andere vind!kantoren. Je staat er nooit alleen voor en dat maakt de sfeer wel net zo gemoedelijk. Je leert hier veel op de job en krijgt coaching wanneer nodig. Ook hebben we per kwartaal een inspiratieavond, waar je een workshop volgt of naar een spreker luistert. Genoeg momenten om van elkaar te leren!

Jij bent onze gelukszoeker

Ongetwijfeld kunnen we een lange wenslijst uitrollen wat we verwachten, alleen doen we dit net niet. Omdat we overtuigd zijn dat enkele basiscompetenties en een uitgesproken nieuwsgierigheid van jou de ideale vind!er maakt. Om een vlotte start te maken bij vind! beschik je over:

Wat vind! je te bieden heeft

Met jouw inzet maak je het verschil in iemands carrière. En daar mag jij ook een mooie beloning voor verwachten. Op basis van een 40-uren werkweek krijg je: