Verantwoordelijke lakkerij

Je vindt deze job in: Talent in techniek Metaal/mechanica Pistoolschilder,Techniek/Bouw

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Dag

Voor onze klant in de metaalsector gaan we op zoek naar een productieverantwoordelijke. Heb jij zin om je ervaring en kennis verder uit te breiden en terecht te komen in een volledige nieuwe productieomgeving? Ben jij dé persoon die houdt van organiseren, mensen coachen en het optimaliseren van productieprocessen? Steek je daarnaast ook graag zelf je handen uit de mouwen? Lees dan zeker verder.

Wat ga je doen?

Je draagt de verantwoordelijkheid over jouw afdeling waarbij een drietal operatoren tewerkgesteld zijn. Door je enthousiaste natuur kan je als geen ander mensen motiveren en coachen. Je leidt de productie in goede banen met het oog op verbetering van efficiëntie en kwaliteit. Hierbij maak je dagelijks een duidelijke taakverdeling voor je team op en een haalbare productieplanning.

Bij technische problemen ben jij het aanspreekpunt en neem je contact op de externe technische dienst. Onvoorziene omstandigheden, issues op de werkvloer… You get things done. Zelf vind je het leuk om af en toe je handen uit te mouwen te steken en mee te helpen in de productie.

Gezien je met verschillende projecten op hetzelfde moment bezig bent, behoud jij het overzicht en houdt je alle partijen op de hoogte. Hierbij sta je in contact met externe klanten. Je maakt offertes op en na akkoord rol je alles uit in productie. Je gaat hierbij ook actief op zoek naar nieuwe klanten en projecten.

Kortom een héél veelzijdige functie waarbij je zowel on the floor bezig bent, als de administratie uitvoert. Je rapporteert rechtstreeks aan de productiemanager.

Waar ga je werken?

Metaalbedrijf in volle groei.

Waarom is dit iets voor jou?

Je bent in het bezit van een Bachelor diploma in een technische richting of gelijkgesteld met ervaring. Schoolverlater met ‘Get things done-mentaliteit?’: hou je vooral niet tegen om je kandidaat te stellen.

Je houdt van een uitdaging en helpt graag mee het productieproces te optimaliseren.

Kwaliteit vind je uiterst belangrijk en houdt hierop controle.

Nog geen “sales” ervaring? Geen probleem. Als de goesting er is om te leren, komt het goed.

Wat biedt jouw werkgever?

Je komt terecht in een financieel gezonde onderneming waar medewerkers centraal staan.

Een mooi salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Een boeiende en gevarieerde functie met een flinke portie zelfstandigheid.​​​​

Ref: 080917

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact