Ga op missie naar de Web Summit!

 

Ben jij steevast de eerste in je vriendenkring die met het laatste nieuwe gadget of de nieuwste app komt aanzetten? Volg je de ontwikkelingen op het vlak van blockchain op de voet? Spendeer je elke dag uren op Tweakers, Github en Reddit? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

vind! trekt dit najaar naar de Web Summit in Lissabon en neemt 2 duo’s mee. Een vierdaags bezoek, inclusief vlucht en hotelovernachting in hotel Jupiter Lisboa, dat is wat we voor jou in petto hebben. De toekomst ligt aan je voeten!

Wat is de Web Summit?

Van 4 tot 7 november 2019 is Lissabon opnieuw het mekka van de technologie. Forbes, een toonaangevend tijdschrift uit de VS, vat het perfect samen: “The best technology conference on the planet”. Meer dan 170 landen zijn op de Web Summit vertegenwoordigd; ook bedrijven zoals eBay, Amazon, Tinder, Microsoft… sturen een delegatie.
Hier wordt toekomst geschreven. En jij volgt alles mee van op de eerste rij.

Laat je overdag inspireren door de meer dan 1.200 sprekers en maak deel uit van de grootste technologische community. 's Avonds geniet je van het bruisende nachtleven in Lissabon tijdens de Night Summit. Dit is een once in a lifetime experience...

Ga op missie

Wij regelen voor jou en je vriend(in) een vierdaags toegangsticket voor de beurs, overnachting en vlucht.
Jij gaat op jouw beurt op missie naar de meest innovatieve technologiebeurs ter wereld en ontdekt wat de toekomst jou en de wereld te bieden heeft. Je brengt verslag uit van je ontdekkingstocht en deelt je ervaringen met ons en de rest van de wereld op je eigen manier: via vlogs, blogs, stories en snaps. Vooraf om anderen te enthousiasmeren, tijdens om te informeren en achteraf om te inspireren.

Inpakken en wegwezen!

Dit is jouw kans om samen met een vriend(in) de grootste technologiebeurs van de wereld te ontdekken en een onvergetelijke tijd te beleven in Lissabon.
Vul het inschrijvingsformulier in vóór 29 september, laat ons weten waarom jij het verdient om met ons mee te gaan op missie en wie weet, mag je in november je koffers pakken!