Werfleider

Je vindt deze job in: Talent in engineering Bouw Werf/Projectleider/Manager

Specialisatie

Talent in engineering

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Dag

Wat ga je doen?

  • Als werfleider maak je deel uit van een dynamisch team ervaren projectleiders, studiedienst en calculatie. Een rol waarin je het verschil kan maken en in samenwerking met al deze verschillende collega’s instaat voor de uitvoering van meerdere dossiers.  Na een doorgedreven opleiding sta je samen met je collega’s in voor administratieve opvolging van de werven, de opvolging van de onderaannemers, de actualisatie van de planning, het opvolgen van specifieke onderdelen op de werven, het opmaken van kleinere offertes gedurende de uitvoering van de werf, … Kortom een zeer centrale rol waar je effectief impact hebt en zeer snel zeer veel kan bijleren over alles aspecten van een bouwdossier.

Deze vliegende start laat zeker toe door te groeien binnen de firma.

De werven bevinden zich voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen.

Waar ga je werken?

  • Onze klant is de partner voor alle bouwprojecten op maat. Men ontwerpt, produceert en monteert gebouwen voor de professionele markt. Zebouwen op een brede algemene ervaring met een bijzondere focus op hout als systeem en bouwoplossing. 

Waarom is dit iets voor jou?

  • Bouwkundige opleiding
  • Je werkt precies en nauwkeurig met aandacht voor detail
  • Je bent collegiaal

Wat biedt jouw werkgever?

  • Wij bieden je een concurrentieel salarispakket, met extralegale voordelen en een boeiende werkomgeving waar je kan gebruik maken van de meest moderne tools, in een Belgische groep met internationale dimensie.

Ref: 009397

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact