Consulent, kantoor Torhout

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

“Zorgen voor een hecht team en dit vertalen naar commercieel succes.”

Gelukzoekers, zo noemen we onze medewerkers. Want die hebben een belangrijke taak: maximaal bijdragen aan het werkgeluk van de kandidaten die we bemiddelen. Zij willen immers niet zomaar een job, maar een job die helemaal klopt.

De job die helemaal klopt

Een stabiele job resulteert in meer werkvreugde. Het vraagt om maatwerk en persoonlijke aandacht, 2 zaken waar je in uitblinkt. Dit doe je voor specialisten in het technisch vakgebied, denk aan onderhoudstechnieker, lasser, technische operator. Na een uitgebreide inwerkperiode van 6 maanden weet je precies hoe je zo’n langdurige match realiseert. Van het voeren van telefoongesprekken tot het leren verwerken van administratieve zaken. Als fulltime recruiter techniek krijg je veel vrijheid bij het:

• zoeken naar kandidaten, ook wel talenten genoemd.

• voorstellen en matchen van talenten bij betere technische bedrijven in regio Waregem.

• schrijven en publiceren van wervende vacatureteksten.

• uitvoeren van verschillende administratieve taken. Denk aan het opmaken van contracten of navragen van medische onderzoeken.

Over vind!

Werk maakt je gelukkig. Het vormt je identiteit én helpt je verder ontwikkelen. Aangenaam, wij zijn vind! Met onze focus op techniek, ICT, engineering en office in West- en Oost-Vlaanderen creëren wij maximaal werkgeluk voor onze talenten. Een job die helemaal klopt. Het is onze missie om een match op lange termijn tot stand te brengen tussen kandidaat en bedrijf. En we stoppen niet tot we die plek gevonden hebben waar iemand gelukkig van wordt. 

Je komt het team in Torhout versterken waar zo’n 3 collega’s werken. Niet alleen hier ken je iedereen bij voornaam, ook van je collega's van alle andere vind!kantoren. Je staat er nooit alleen voor en dat maakt de sfeer wel net zo gemoedelijk. Je leert hier veel op de job en krijgt coaching wanneer nodig. Ook hebben we per kwartaal een inspiratieavond, waar je een workshop volgt of naar een spreker luistert. Genoeg momenten om van elkaar te leren!

Jij bent onze gelukszoeker

Je neemt elke dag een klavertje 4 mee naar kantoor. Figuurlijk gesproken natuurlijk, want jij wacht niet tot het geluk je toelacht. Nee, je steekt de handen liever uit de mouwen en vertaalt kansen naar mogelijkheden. Dát geeft energie. Zeker wanneer je initiatief laat zien vanuit jouw ondernemende mindset. Daarnaast heb je:

• een bachelor-werk- en -denkniveau.

• uitstekende communicatieve vaardigheden.

• enige ervaring als recruiter is mooi meegenomen.

Wat vind! je te bieden heeft

Met jouw inzet maak je het verschil in iemands carrière. En daar mag jij ook een mooie beloning voor verwachten. Op basis van een 40-urige werkweek krijg je: