Zelfstandig sanitair installateur - renovatie

Je vindt deze job in: Talent in techniek Bouw Sanitair/cv

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Dag

Wat ga je doen?

  • Je gebruikt je technische expertise voor het volledig uitvoeren van een project van A - Z en dit vooral bij particulieren.
Aan de hand van een ontwerp gemaakt door je collega's, ga je aan de slag. Je bent klantgericht en werkt volledig zelfstandig. Uiteraard kan je altijd terug vallen op de expertise van de zaakvoerder.

Waar ga je werken?

  • Met 2 filialen in West-Vlaanderen profileert dit bedrijf zich als de specialist binnen sanitair, verwarming, welness en bekleding.
Ze verzorgen hoofdzakelijk de complete sleutel-op-de-deur-formule voor renovatie of de afwerking van bestaande of nieuwe badkamers. Daarnaast garanderen ze een afgewerkt resultaat binnen de 10 werkdagen.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je werkt graag zelfstandig en hecht veel belang aan orde.
Werken op zaterdag is geen probleem ( 4 uur ). Je hebt reeds een relevante ervaring opgebouwd en je hebt zin in een autonome job. Je bent een specialist binnen het domein van sanitair en verwarming.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Je komt terecht binnen een toonaangevend bedrijf in badkamers actief in West-Vlaanderen en rond de kust.
Je streeft samen met je collega's naar een perfecte kwaliteit en een afgewerkt resultaat binnen de 10 werkdagen. Je krijgt heel veel zelfstandigheid en flexibiliteit binnen je job.

Ref: 000899

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact