vind! draagt bij tot een duurzame toekomst

Als rekruteringspartner vinden we het onze plicht om verder te kijken dan alleen het matchen van bedrijf en kandidaat. Een maatschappelijk engagement opnemen, inzetten op een duurzame match en zo bijdragen tot een betere wereld.

vind! draagt bij tot je gezondheid

Het mentaal fit coach team, dat bestaat uit een delegatie van vind!ers, ondersteunt de collega’s op weg naar een gezondere levensstijl. Van sportieve prestaties tot gezond eten, er worden tal van initiatieven op poten gezet. Daarnaast is vind! al jaren hoofdsponsor van het vind! cycling project, een wielerploeg voor elites zonder contract. De jaarlijkse vind! wielerrit, in het spoor van de renners, is het hoogtepunt van deze samenwerking.

vind! draagt bij tot je werkgeluk

Bij vind! willen we maximaal bijdragen aan het werkgeluk en daarmee het levensgeluk van de kandidaten die wij bemiddelen, zodat ze elke dag met goesting aan het werk gaan. Onze vind!ers noemen we dan ook wel eens gelukzoekers.

vind! draagt bij tot het milieu

Met een wagenpark dat uit steeds meer elektrische wagens bestaat, een elektrische kantoorfiets per kantoor en groene kantoren met aandacht voor ecologie dragen we ons steentje bij tot een duurzaam milieu.

vind! draagt bij tot een duurzame match

We gaan voor de job die helemaal klopt, waar mensen zich goed voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen, waardoor ook de organisatie het beter doet.

vind! draagt bij tot de samenleving

Als rekruteringspartner vinden we het onze plicht om verder te kijken dan alleen het matchen van bedrijf en kandidaat. Elk jaar tonen we dan ook ons maatschappelijk engagement en zetten we onze schouders onder enkele goede doelen. Tijdens de eindejaarsperiode ter gelegenheid van de warmste week van Studio Brussel, als partner van initiatieven zoals De Link vzw, Techniekacademie en Coder Dojo… Daar waar we het verschil kunnen maken.