Over vind

vind! rekruteert talent in techniek, ICT & engineering voor bedrijven in West- en Oost-Vlaanderen. Ook talent in office met interesse in techniek kan bij vind! terecht.

 

de vind! visie

Wij geloven dat werken gelukkiger maakt dan niet werken. Zeker als je je talenten kunt gebruiken en jezelf steeds verder kunt ontwikkelen. Dat vormt je identiteit. Wij willen maximaal bijdragen aan het werkgeluk en daarmee het levensgeluk van de kandidaten die wij helpen. Het is dan ook onze ambitie dat elke kandidaat met goesting naar z’n werk gaat. Talenten in ICT, techniek en engineering starten hun zoektocht daarom als vanzelfsprekend bij vind!.

de vind! missie

Het is onze missie om een duurzame match tot stand te brengen tussen kandidaat en bedrijf, persoonlijkheid en cultuur, talent en taken, ambitie en uitdaging. Alles om stabiele en  competente teams te creëren waarin mensen zich goed voelen, zich optimaal kunnen ontwikkelen en de organisatie helpen om steeds beter te presteren.

onze belofte

In jouw vak liggen de jobs voor het rapen. En dat is mooi! Of toch niet? Want er is veel te kiezen en dat is niet altijd makkelijk. De beste job in ICT, techniek of engineering wil je natuurlijk niet laten liggen, maar je hebt ook niet alle tijd van de wereld om ernaar op zoek te gaan. Dus doen wij dat gewoon voor jou. En we stoppen niet totdat we die plek hebben gevonden waar jij gelukkig wordt. De job die helemaal klopt, die vind je via vind!

Bekijk alle vacaturesWerken bij vind!