Over vind

vind! is een rekruteringspartner gespecialiseerd in vaste jobs bij bedrijven in techniek, ICT en engineering in West- en Oost-Vlaanderen.

de vind! visie

Wij geloven dat werken gelukkiger maakt dan niet werken. Zeker als je je talenten kunt gebruiken en jezelf steeds verder kunt ontwikkelen. Dat vormt je identiteit. Wij willen maximaal bijdragen aan het werkgeluk en daarmee het levensgeluk van de kandidaten die wij helpen. Het is dan ook onze ambitie dat elke kandidaat met goesting naar z’n werk gaat. Talenten in ICT, techniek en engineering starten hun zoektocht daarom als vanzelfsprekend bij vind!.

de vind! missie

Het is onze missie om een duurzame match tot stand te brengen tussen kandidaat en bedrijf, persoonlijkheid en cultuur, talent en taken, ambitie en uitdaging. Alles om stabiele en  competente teams te creëren waarin mensen zich goed voelen, zich optimaal kunnen ontwikkelen en de organisatie helpen om steeds beter te presteren.

de vind! waarden

vind!ers nemen hun werk serieus. Het gaat tenslotte om het geluk van mensen. Daarom nemen wij solide beslissingen voor de lange termijn. En nemen niet alleen ons werk, maar ook elke kandidaat serieus, of deze nu wel of niet geschikt is. Serieus plezier maken hoort daar vanzelfsprekend bij.

vind!ers vormen een hecht team. Wij zijn sterk betrokken bij onze kandidaten en samen verantwoordelijk voor elke match die we maken. Hecht zijn betekent ook echt zijn. Open en eerlijk. En helemaal jezelf.

vind!ers vallen op door hun bevlogenheid. Elke duurzame match geeft ons nieuwe energie. De energie om door te zetten, snel te handelen, steeds weer een stap extra te doen en mensen positief te verrassen.

Onze belofte

In jouw vak liggen de jobs voor het rapen. En dat is mooi! Of toch niet? Want er is veel te kiezen en dat is niet altijd makkelijk. De beste job in ICT, techniek of engineering wil je natuurlijk niet laten liggen, maar je hebt ook niet alle tijd van de wereld om ernaar op zoek te gaan. Dus doen wij dat gewoon voor jou. En we stoppen niet totdat we die plek hebben gevonden waar jij gelukkig wordt. De job die helemaal klopt, die vind je via vind!

Bekijk alle vacaturesWerken bij vind!