Klaar voor de toekomst?

 

Wie is vind!ie?

Als specialist in het rekruteren van talenten voor ICT, Techniek en Engineering volgt vind! nieuwe trends en evoluties in de markt op de voet. Zo investeerden we in 2018 in de aankoop van Zorabot Pepper, een ontwikkeling van Zora Robotics uit Oostende. Voor het verder programmeren en personaliseren van de robot, die de naam “vind!ie” kreeg, deden we een beroep op hogeschoolstudenten. vind!ie is dan ook het resultaat van een nauwe samenwerking met het onderwijs.

vind!ie in de klas

vind! staat al jaren in nauw contact met het onderwijs. We vinden het belangrijk om jongeren te laten proeven van de nieuwste technologieën. Want techniek is de toekomst! Ook met vind!ie gaan we samen met laatstejaars uit het technisch secundair onderwijs aan de slag. Leerlingen krijgen de kans om vind!ie van dichtbij aan het werk te zien en op een interactieve manier te betrekken in de les.

De toekomst?

vind!ie zal in de toekomst in de vind! kantoren ingezet worden voor diverse toepassingen. Met een technologische insteek gekoppeld aan een unieke menselijke aanpak willen we het verschil maken in onze dienstverlening. De komende jaren blijven we dan ook de kans geven aan hogeschoolstudenten om verder invulling te geven aan het inzetten van vind!ie. Voel je je als school of student geroepen? Neem dan zeker contact met ons op.

Lancering van vind!ie op Jobhappening 2019

Op de Jobhappening in Kortrijk op 21 maart 2019 was vind!ie de ster van de dag. Bezoekers konden op de vind! stand in interactie gaan met de robot en een selfie nemen. Ook een van de studenten die meewerkte aan het project was aanwezig. Bekijk hier de aftermovie!