De vind! waarden

Wij zijn geen zoekers, wel vind!ers

Wij geloven dat werken gelukkiger maakt dan niet werken. Zeker als je je talenten kunt gebruiken en jezelf steeds verder kunt ontwikkelen. Het is dan ook onze ambitie dat elke kandidaat met goesting naar z’n werk gaat. 

Om deze ambitie waar te maken, houden we vast aan enkele kernwaarden.
Dit is wat de vind!ers verbindt met elkaar.

Verschil maken
Oog voor detail zit in ons DNA. Elke vind!er is gedreven om het verschil te maken. Of dat nu is door de loopbaan van kandidaten uit te stippelen, door bedrijven te helpen op weg naar stabiele en competente teams of door een collega te ondersteunen die het misschien net wat moeilijker heeft.

Inzichten vinden en delen
Een vind!er is nieuwsgierig van aard en wordt gedreven door het zoeken naar kansen en het delen van inzichten. We omarmen nieuwe kansen en staan steeds open voor groei.

Neem het heft in eigen handen
Zelfleiderschap zit in de kern van wat we doen. Door een zelfbewuste houding, focussen we ons op de juiste dingen en stellen we ons steeds coachbaar op. De tijd vliegt, gelukkig zijn we onze eigen piloot.

Doorzetten
Een vind!er zet door waar andere ophouden. Met aanstekelijk engagement en positivisme overwinnen we samen als team obstakels. 

Stop!...de klant komt van rechts
We beschouwen bedrijven én kandidaten als onze klanten. We streven ernaar dat ze na elk contact met ons een grotere vind!-ambassadeur worden. Snelheid, kwaliteit en flexibiliteit zorgen ervoor dat we dit mogelijk maken. En dat doen we natuurlijk allemaal met de glimlach.

Diversiteit en inclusie

Bij vind! zetten we ons in voor de inclusie en ondersteuning van iedereen, ongeacht ras, religie, geslacht, seksuele geaardheid of beperking.