Laborant Jobs

De beste jobs en vacatures als laborant, die vind je via vind!. Wij helpen je om de juiste keuze te maken. Jouw talenten zijn schaars, dus zorgen wij dat je ze volledig benut. Samen met jou gaan we op zoek naar een laborant job bij het juiste bedrijf. Zodat jij met goesting aan de slag gaat en je goed voelt in je job!  Meer

Job laborant 

Als laborant ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderzoek en proeven aan de hand van een breed spectrum van instrumenten. Je bent zeer nauwkeurig, volgt de voorschriften uitstekend op en weet precies hoe je verslaglegging van je onderzoek en resultaten doet. 

Werken in vele sectoren 

De vacature laborant vind je in vele sectoren, zoals de publieke en de particuliere sector. Je kunt laborant worden in de farmaceutische industrie, maar bijvoorbeeld ook bij de overheid. Met vind! zorg je dat je aan de slag gaat op een plek die écht bij je past. 

Relevante opleidingen

Een job op het lab kun je aangaan met een beroepsdiploma of een universitair diploma. Je kunt bijvoorbeeld een opleiding Chemie volgen, of Biomedische laboratoriumtechnologie of medische laboratoriumtechnologie. Met de juiste papieren kun je wellicht als leidinggevende of analist aan de slag.  

Takenpakket

De vacatures voor laborant laten een heel breed en gevarieerd takenpakket zien. Je bent bezig met onderzoek, analyse van monsters en het uitvoeren van testen en proeven. 

Een greep uit je takenpakket in je job als laborant: 

  • Monsters prepareren en onderzoeken
  • Stoffen onderzoeken
  • Laboratoriumvoorraden bijhouden 
  • Overleggen met analisten 
Minder

21 resultaten

1 - 10 van de 21 resultaten Volgende