Hey! ik ben Imme, werkzaam als Matching Talent bij vind!

Heb je vragen?

Neem contact op via:

Bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00

Imme Dejonghe

Kom hier meer te weten over Imme

Wat is je favoriete manier om een vrije dag door te brengen?

Ik kan oprecht genieten van een uitgebreide brunch. Eerst wat langer dan normaal in bed blijven liggen en je dan volledig volproppen met allerlei lekkers. Er is toch niets zaliger dan dat? En weet je wat het allerbeste is? Een glas versgeperst fruitsap in combo met een goed gekruid spiegeleitje. Yummmm!

Ik ben van kindsbeen af al fan van de combinatie van zoet met zout. Vroeger nam ik altijd soep mee en als dessertje iets van chocolade. En dan zorgde ik er altijd voor dat ik het laatste van m'n soep kon eten met m'n chocolade. Ver-ruk-ke-lijk!

En na die brunch zou ik richting een pretpark trekken. Hoe wilder, hoe beter. Ik ben een echte dare devil. Maar wel eentje die héél veel en héél snel kriebels krijgt. En om m'n dag uiteindelijk af te sluiten zou ik 's avonds naar een musical gaan. Als het even kan liefst één van Studio 100 in het pop-up theater in Puurs. Echt geweldig met die rondrijdende tribunes. Een wereld op zich!

 

Met welke beroemdheid, dood of levend, zou je graag eens een uurtje vastzitten in de lift? 

Best niet iemand die wereldberoemd is, want dan zou ik echt volledig toeklappen. Neem nu Harry Styles. Die is cute, mooi, lief én er is een hoek af. En hij maakt op de koop toe nog eens goeie muziek ook. Het is bijna te mooi om waar te zijn! (lacht) Ik heb een grote mond, maar bij hem zou ik toch even met m'n mond vol tanden staan. Met zo'n wereldvedette samenzijn of getrouwd zijn? No thanks! 

Maksim Stojanac daarentegen, daar zou ik geen 'nee' tegen zeggen. Ik vind dat die wel iets heeft. En wat vrouwen betreft, doe mij dan maar Camille of Pommelien. Met Camille zou ik me denk ik heel snel op m'n gemak voelen door haar West-Vlaamse roots en sprankelende persoonlijkheid. Bij Pommelien zou ik dan weer meer star-struck zijn, net omdat ze zo artistiek is. Ja, da's gewoon een fantastische artieste, hé! 

 

Wat is je favoriete manier om een vrije dag door te brengen?
Waaraan kan jij je wel eens ergeren? En waaraan denk je dat anderen zich al eens durven te ergeren bij jou

Waaraan kan jij je wel eens ergeren? En waaraan denk je dat anderen zich al eens durven te ergeren bij jou

Ik wéét dat mensen zich al eens durven te ergeren aan hoe traag ik ben. Ik denk gewoon graag goed na alvorens een beslissing te nemen. En mijn vriend Yentl is ook al zo'n moeilijke beslisser, dus tegen dat wij soms iets beslist hebben… Als we dan uiteindelijk na veel wikken en wegen toch een beslissing genomen hebben en ik zou achteraf op m'n stappen durven terug te komen, oh boy, dan is het kot te klein.

Ik jaag me gewoon niet snel op in dingen. Ik ben best wel relaxed en dat heeft me in een bepaalde WhatsApp-groep zelfs de bijnaam 'Tante Slak' opgeleverd. Schaamtelijk!

En waar ik zelf niet zo goed tegen kan? Wanneer iemand een ander vierkant uitlacht. Alles begint en eindigt met respect voor je medemens. Of je het nu eens of oneens bent met die persoon. Dat is gewoon elementaire beleefdheid. 

Welke app op je smartphone gebruik je het meest? 

Voor wie me goed kent, is dit een echte weggever: TikTok! Ik kijk vooral veel TikToks, maar geregeld post ik zelf ook eens iets. Ik vind het vooral leuk om samen met andere mensen TikToks te maken. Dan heb ik geen gêne en heb ik geen moeite om me volledig te smijten.

Ik geef zelf ook wekelijks TikTok-les aan kinderen van de dansschool. De eerste tip die ik hen altijd meegeef, is: zorg dat je er zelf in de eerste plaats plezier in hebt en neem TikToks op samen met andere mensen. Op die manier zal het niet bij 1 TikTok blijven en blijf je er plezier uithalen. 

Op dit moment heb ik zo'n 23.600 volgers, maar ik kijk er eerlijk gezegd veel te weinig naar. De schande! (lacht) Ik ben 1 keer viraal gegaan met een TikTok. Dat filmpje heeft intussen 3,2 miljoen views, echt zot!

TikTok is in de eerste plaats entertainment voor me, maar het is evengoed een belangrijke bron van inspiratie. Ik doe er vooral nieuwe ideeën op om dan te integreren in m'n danslessen. Al die ideeën bundel ik dan in verschillende mapjes. En geloof me, ik heb er héél wat! 

 

Als jij het voor het zeggen zou hebben, welke nieuwe wet zou je dan invoeren?

Misschien wat random, maar het allereerste wat in me opkomt, is dat ik vind dat elk kind recht zou moeten hebben op z'n eigen slaapkamer. Een plekje van zichzelf zonder pottenkijkers. Ik heb dat zelf nooit gehad en heb eerst lang in dezelfde kamer met m'n broer geslapen en op latere leeftijd deelde ik een kamer met m'n zus.

Versta me niet verkeerd, zo'n gedeelde slaapkamer heeft zeker ook z'n voordelen en ik heb daar ook heel veel mooie herinneringen aan. Maar toch wil je soms ook eens een plekje volledig voor jou alleen.

En als ik dat dan verder doortrek, dan vind ik dat iedereen op z'n minst een dak boven z'n hoofd moet kunnen hebben en recht heeft op een thuis waar het gezellig is. Althans, zo voel ik het toch aan. 

Op wie was je eerste celebrity-crush en wat vind je nu van die persoon? 

Net als alle andere meisjes van m'n leeftijd was ik smóórverliefd op Zac Efron. Hij speelde toen mee in High School Musical. Ik ben altijd al fan geweest van alles wat met musicals te maken heeft en hij benaderde toen écht de perfectie voor mij. Maar nu zou je hem bijna niet meer herkennen. Z'n gezicht ziet er volledig anders uit. Tja, botox… Het doet wat met een mens! 

Vroeger was ik een ontzettend grote fan van hem en wou ik per se alle films waarin hij meespeelde zien. Toen achteraf bleek dat hij In High School Musical 1 niet zelf gezongen had, heeft hij echt voor mij afgedaan en stortte m'n wereld in. 

Als jij het voor het zeggen zou hebben, welke nieuwe wet zou je dan invoeren?
Als je de beste ter wereld zou kunnen zijn in iets, wat zou het dan zijn?

Als je de beste ter wereld zou kunnen zijn in iets, wat zou het dan zijn?

Hmm, een twijfelgeval. Kies ik voor zingen of dansen? Ik doe het allebei zó ontzettend graag! Ik denk dat ik momenteel een betere danseres ben dan een zangeres, dus het zou fijn zijn mocht ik vocaal een duwtje in de rug krijgen.

Dat kan je ook langer doen. Als danseres is je carrière voorbij nog voor je het goed en wel beseft. Dat is nu eenmaal de realiteit. Een popzangeres daarentegen kan gemakkelijk tot haar 95ste doorgaan. Nog een live optredentje op je oude dag vanuit je rolstoel, why not? (lacht) Qua genre muziek zou ik me laten inspireren door het oeuvre van Pommelien Thijs.

Wat staat er nog bovenaan je bucket list? 

2 kindjes krijgen en trouwen. Dat zijn duidelijke doelen, hé? (lacht) Maar er staat nog zo veel meer op dan dat, dat wil je niet weten! Ik wil later ook graag verbouwen of bouwen. We hebben nu recent een huis gekocht en ik zou dat huis ofwel willen uitbreiden of iets anders kopen om ruimer te gaan wonen. Maar dat kost helaas allemaal heel veel geld en al zeker als je zelf helemaal niet handig bent. Dju toch! 

Dat zijn doelen op de lange termijn natuurlijk. Rome en Parijs zijn ook niet op 1 dag gebouwd, dus ik besef dat ik nog wat geduld moet uitoefenen. Een doel op wat kortere termijn en dat ook haalbaar zou moeten zijn, is om weer wat actiever te worden op TikTok. Tegen het einde van het jaar aan 30.000 volgers geraken. Hoe mooi zou dat niet zijn?

Het geeft me voldoening als er mensen naar me toekomen en zeggen dat mijn dansje hen geïnspireerd heeft en ze het zelf eens geprobeerd hebben. Dus laat ons hopen dat dat de komende maanden nog geregeld mag gebeuren! 

Sluiten

Solliciteer


Solliciteren op mijn bewaarde jobs

Wij helpen je verder

  • Jelle Deketele

    Matching Talent

  • Steve Goethals

    Matching Talent

Stel een vraag We zijn online! Bel ons 050 23 09 95