Hey! ik ben Joyce, werkzaam als Commercieel Talent bij vind!

In het kort

Ik help technische talenten in de regio rond Roeselare in hun zoektocht naar de job die helemaal klopt!

Heb je vragen?

Neem contact op via:

Bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00

Joyce Jonckheere

Kom hier meer te weten
over Joyce

Als jij een regel mocht verzinnen die iedereen moet volgen, welke zou dat dan zijn?

Als jij een regel mocht verzinnen die iedereen moet volgen, welke zou dat dan zijn?

Euh… moeilijke vraag! Dat iedereen vriendelijk is voor elkaar, en goedaardig. Dat geweld bijvoorbeeld niet kan, zowel fysiek als verbaal. Pesten, uitschelden… dat moet allemaal verboden worden. Of neen, niet verboden, het bestaat gewoon niet. Niemand weet wat het is.

In welk tijdperk wil je leven en waarom?

In de tijd waar tv’s, pc’s, gsm’s… niet bestaan. Leven in een chalet, een eigen boerderij, en elke dag op het veld werken. Zonder snufjes. Waar iedereen tijd heeft voor elkaar en waar iedereen voor iedereen kan zorgen. Ik zag onlangs een serie die zich afspeelde in 1745, dat leek me een leuke tijd. De mensen leefden in en met de natuur.

Was je een superheld, welke superpower zou je dan willen hebben?

Een paar dingen. Zoals toveren. Als ik kon toveren, dan zou ik me onzichtbaar maken. Of gedachten lezen. Ik kan er bijvoorbeeld niet tegen dat er iets leeft, maar niet uitgesproken wordt. En vliegen, ik denk dat dat echt geestig zou zijn. Of teleporteren, van hier ‘floep’ naar de winkel, of terugkeren in de tijd.

Was je een dessert, wat ben je dan?

Een boule de berlin! Dat is hartig. Harder van buiten en zoet en smeuïg van binnen.
Dat omschrijft me wel. Mijn lievelingsdessert is een moelleux, dat zou ik misschien ook wel kunnen zijn.

Wat stel jij je voor bij de hemel op aarde?

Eigenlijk heb ik niet veel nodig. Mijn partner. Die is mijn rots in de branding.

Wat is jouw hoogste gastronomische genot en wat drink je daarbij?

Ik ben eigenlijk geen moeilijke eter, ik eet alles. Een goeie pasta, Italiaans eten. En qua drank alles wat zoet is (Martini Bellini, Rodenbach fruitage …).

Waar heb je een hekel aan?

Ik heb een hekel aan egoïstische mensen die geen rekening houden met anderen, met hun gedachten of gevoelens. Of mensen die niet eerlijk zijn. Ik ben een open boek en ik verwacht dat ook wel voor een stuk van de andere. Oprechtheid vind ik zelf heel belangrijk waardoor dit me ook sneller kan storen bij iemand anders.

Waaraan ergeren anderen zich wel eens bij jou?

Ik ben nogal een competitiebeest. Ik erger me er soms zelf ook aan. Bij ieder spel neem ik mezelf voor om rustig te blijven, maar eenmaal in het spel ga ik er volledig in op. Het kan er dan nogal heftig aan toe gaan binnen een team. Tijdens een spel kan ik nogal veranderen in een …. Maar erna zal ik me altijd wel excuseren.

Welke kunst krijgt je stil?

Muziek. Geen bepaald genre. Ik kan veel appreciëren qua muziek (rock, klassiek, hip hop), is altijd al zo geweest. Er speelt altijd wel muziek: de radio, mijn GSM, op TV. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Zowel op vrolijke als triestige momenten. Of wanneer ik een boost wil krijgen, om bijvoorbeeld klusjes te doen in huis.

Wat stel jij je voor bij de hemel op aarde?
Wie is je favoriete one night stand?

Wie is je favoriete one night stand?

Celebrity crush van step up film: Channing Tatum, of zijn dubbelganger Will Parfitt. Eigenlijk ben ik geen voorstander van een one night stand. Ik ben eerder voor een vaste relatie.

Welk exotisch dier zou je in huis halen?

Een koala of een aapje. Ik denk dat je daar veel liefde van krijgt. Die hangen altijd rond je. Gewoon loslopen in huis, mee de zetel in. Maar wel een klein aapje hé, geen grote!

Wat is volgens jou de beste uitvinding die er bestaat?

Wat een moeilijke vraag! De gsm? Of neen, dat ben ik te gewoon. Redbull? Mmmm, lekker. Is zoals koffie, ik drink het graag. Ik kan zelfs gefrustreerd zijn als ik het niet heb. Ik drink er elke dag zeker één of twee.

Wat vind je het leukste aan je job bij vind!?

Een leuke afwisseling tussen binnen en buiten werken. En ook het gevoel dat je mensen echt vooruit helpt in het leven.

Wat vind je het leukste aan vind!?

Je krijgt veel kansen en mogelijkheden om te groeien. En ja kan het vanuit jezelf doen.
Wat ik ook echt leuk vind, is mijn team. Ik zou geen ander team meer willen. Ik denk dat we elkaar echt ook wel zien als vrienden en dat maakt het net zo speciaal. Elkaars leven kennen, hoe het echt gaat met elkaar. Niet oppervlakkig, maar een oprechte relatie met elkaar.

Wat moeten we absoluut weten over jou?

Ik denk dat iedereen alles al weet. Ik vind mezelf wel grappig en ik ben ook wel een vrolijk iemand. Altijd leute en sfeer maken. Ik ben ook een vertrouwenspersoon, zeker bij vrienden. Ik kan heel goed zwijgen.

Sluiten

Solliciteer


Solliciteren op mijn bewaarde jobs

Wij helpen je verder

  • Jelle Deketele

    Matching Talent

  • Steve Goethals

    Matching Talent

Stel een vraag We zijn online! Bel ons 050 23 09 95