Hey! ik ben Laurèle , werkzaam als Talent Manager bij vind!

In het kort

Ik help talent in engineering in Roeselare en omstreken in hun zoektocht naar de job die helemaal klopt!

Heb je vragen?

Neem contact op via:

Bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00

Laurèle Bulckaert

Kom hier meer te weten over Laurèle

Wat is het gekste wat je ooit hebt gedaan?

Een bungeejump vanop 216 meter hoogte in Zuid-Afrika! Vol adrenaline en met luide muziek op de achtergrond ben ik toen als 17-jarige studente op uitwisseling in Zuid-Afrika van de Bloukrans Bridge gesprongen. Met 216 meter op dat moment de hoogste brug ter wereld. Het engste van allemaal is wanneer je daar nog even moet blijven hangen tot ze je komen losmaken.

Verder heb ik op die reis vanuit een kooi ook tijgers en luipaarden gestreeld. En ik heb daar ook nog in een kooi in het water gezeten tussen enkele krokodillen. Best wel een avontuurlijk tripje als ik er nu zo op terugblik! 

Iedereen heeft wel een guilty pleasure. Wat is die van jou?

Broltelevisie. Dan heb ik het voornamelijk over programma’s waarin ze met echte mensen experimenten uithalen die volledig uit de hand lopen. Denk maar aan programma’s zoals 'Ex on the Beach' of 'Love is Blind'. Ik ga er dan ook volledig in op. Geef toe, dat is nu toch écht goede tv? (lacht)

En daar houdt het nog niet op. Ik bekijk dan ook nog eens de Instagrampagina’s van alle deelnemers. De kans is groot dat ze er aan mij nog een extra volger aan overhouden ook! Mijn vriendinnen kijken meestal ook naar diezelfde programma’s dus dan sturen we constant berichtjes naar elkaar en hypen we elkaar wat op. Echt leuk!

Wat is het gekste wat je ooit hebt gedaan?
Als je eender waar ter wereld zou kunnen wonen, waar zou dat dan zijn?

Als je eender waar ter wereld zou kunnen wonen, waar zou dat dan zijn?

Roeselare! Stom antwoord hé, maar ik heb daar gewoon alles wat ik nodig heb om gelukkig te zijn. Mijn familie en vrienden zijn altijd dicht in de buurt en er valt in Roeselare altijd wel iets te beleven.

Als ik dan toch een iets exotischere bestemming zou moeten opgeven, dan lijkt me een leventje in Italië ook nog wel tof. Constant goed weer, lekker eten, mooie landschappen. En dan denk ik aan Sorrento in het bijzonder. Het is een zeer kleurrijke stad qua gebouwen en lekker dicht bij de zee. Er hing daar gewoon een heel gezellig sfeertje. Daar zou ik op zich ook wel nog kunnen aarden denk ik.

Dus ja, ofwel het pittoreske Roeselare ofwel het idyllische Sorrento. Close enough! (lacht)

Mocht je een wereldvedette zijn, wat zou je dan op je rider zetten?

Ik drink enorm graag Dark & Stormy, da’s bruine rum met gemberbier en limoen. Als dat op de drankkaart staat, dan is de kans zéér reëel dat ik er één - of meerdere, oops! - bestel. En verder zou ik er ook saltufo op zetten. Dat is salami in bolletjes met Parmezaanse kaas errond en dat snijden ze dan in schijfjes. Echt waanzinnig lekker!

Verder denk ik nog aan een zetel groot genoeg zodat al m'n vrienden en familieleden erin passen. Kwestie van als wereldvedette nog wat te kunnen chillen en bij te kletsen voor ik aan m'n act begin.

Welke persoonlijke doelen heb je voor de komende 5 jaar?

Ik zou binnenkort graag een huis willen kopen. In Roeselare natuurlijk! Ik heb niet per se groene vingers, dus een gigantisch grote tuin is zeker geen must. Zolang ik maar samen met m'n vrienden buiten kan zitten op een gezellig terras is het voor mij meer dan oké.

En verder wil ik gewoon blijven groeien in m'n job en in m'n carrière. En misschien ook nog wel eens iets avontuurlijks doen, zoals uit een vliegtuig springen of een verre reis maken. Ik leef tout court meer van moment tot moment en plan nooit echt veel vooruit. Ik zie wel wat er op m'n pad komt. 

Op wie was je eerste celebrity crush en wat vind je nu van die persoon? 

 

Zac Efron! Oei, dat kwam er wel héél snel uit! (lacht). Ja, dat was in de tijd van 'High School Musical' en dan was ik daar stiekem - net zoals alle andere leeftijdsgenootjes - een beetje verliefd op. Maar nu is hij allesbehalve knap meer. Z'n gezicht is volledig vervormd. Botox, hé!

 

Nu zou ik Karel Gerbach, de zanger van Goldband, als mijn nieuwe celebrity crush bestempelen. Da's gewoon een knappe kerel, hé. En zijn lichaam mag zeker ook gezien worden! De manier waarop hij op een podium staat en beweegt. Dat is gewoon één brok charisma. Ja, ik zou het wel weten! Move over, Zac!  

Welke persoonlijke doelen heb je voor de komende 5 jaar?
Aan welk televisieprogramma zou je ooit eens mee willen doen? En aan welk programma zou je absoluut niet mee willen doen?

Aan welk televisieprogramma zou je ooit eens mee willen doen? En aan welk programma zou je absoluut niet mee willen doen?

Het lijkt me enorm tof om deel te nemen aan 'De Mol'. Maar dan wel eerder als kandidaat, want ik ben nogal competitief ingesteld en ik zou het niet over m'n hart krijgen om opdrachten expres te laten mislukken. Ik heb al meermaals op het punt gestaan om me in te schrijven. Dan vul ik de hele vragenlijst in en dan kom ik op het punt dat je een video van jezelf moet insturen en dan haak ik af. 

Daar staat tegenover dat ik zelf nooit van m'n leven zou willen meedoen aan 'Ex on the Beach'. Alleen al het idee van 24/7 in je bikini te moeten rondlopen doet me afhaken. Een geniaal programma om vanuit m'n luie zetel naar te kijken, maar er zelf aan meedoen? Nee, bedankt! De Tablet of Terror krijgt mij niet te pakken!

Als je de beste ter wereld zou kunnen zijn in iets, wat zou het dan zijn? 

Ik heb enorm veel bewondering voor die jonge turnsters op de Olympische Spelen. Wat die allemaal kunnen met hun eigen lichaam, echt straf! Neem nu Nina Derwael. Toch gestoord wat die allemaal doet op de brug met de ongelijke leggers? Ik heb zelf nooit geturnd en heb ook niet direct die ambitie, maar ik vind het gewoon een zeer elegante en mooie sport. 

Wat staat er nog helemaal bovenaan je bucket list?

Ik zou graag de 7 wereldwonderen zien. Momenteel kan ik nog maar eentje afvinken, namelijk het Colosseum in Rome. Nog 6 te gaan dus! De Taj Mahal springt er voor mij het meeste uit. Misschien moet ik daar dan maar gewoon eens werk van maken. En zo wereldwonder na wereldwonder afvinken. Zou mooi zijn!

De nieuwe collega van Laurèle worden? Dat kan! Momenteel zijn we naarstig op zoek naar een nieuwe collega om het team van Laurèle te komen versterken. Iets voor jou? Bekijk hier de openstaande vacature. Tot binnenkort?  

Wat staat er nog helemaal bovenaan je bucket list?

Sluiten

Solliciteer


Solliciteren op mijn bewaarde jobs

Wij helpen je verder

  • Jelle Deketele

    Matching Talent

  • Steve Goethals

    Matching Talent

Stel een vraag We zijn online! Bel ons 050 23 09 95