Hey! ik ben Margo, werkzaam als Matching Talent bij vind!

In het kort

Ik help talent in Office in hun zoektocht naar de job die helemaal klopt!

Heb je vragen?

Neem contact op via:

Bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00

Margo Vens

Kom hier meer te weten over Margo

Iedereen heeft wel een guilty pleasure. Wat is die van jou?

Foute muziek. Zeker in de auto, dan zet ik de radio wat luider en zing ik luidkeels mee. Ook tijdens het kuisen ligt er bij mij altijd, maar dan ook echt altijd, foute muziek op. Bij deze wil ik van de gelegenheid gebruik maken om me bij m'n buren te excuseren voor mijn kattengejank! (lacht) Foute muziek kan mij gewoon echt door een moeilijke dag heen loodsen.

Ik ben recent trouwens samen met een groepje vrienden verkleed als Teletubbies naar BOEMEL Carnaval Gullegem geweest. Verkleed als Tinky Winky, de paarse Teletubbie, heb ik me die avond echt kapot geamuseerd. De combinatie van de foute muziek en het all the way verkleden, maakte het een avond om niet snel te vergeten.

Wat is het gekste dat je ooit hebt gedaan?

Dat moet de bungeesprong in Zuid-Afrika zijn die ik zo'n 7 jaar geleden gemaakt heb toen ik daar op uitwisselingsproject was met school. Ik had op voorhand zowel aan de leerkrachten als aan mijn mama doorgegeven dat ik vriendelijk ging bedanken om de sprong te wagen, maar op het moment zelf besefte ik plots dat het een unieke kans was die ik eigenlijk niet mocht laten liggen.

Toen ik vlak na m'n sprong een video doorstuurde naar m'n mama van wat ik net gedaan had, was ze in alle staten. Ze had in de verste verte niet verwacht dat ik dat ooit zou durven, en tussen ons gezegd en gezwegen: ik ook niet! Ik heb toen écht mijn grenzen verlegd. Onder de indruk van het hele gebeuren heb ik dan nog eens verkeerd gesprongen ook. De instructeurs zeiden achteraf dat ik echt geluk heb gehad, want dat het wel eens fout had kunnen aflopen op die manier ...

Iedereen heeft wel een guilty pleasure. Wat is die van jou?
Hoe zou jouw ultieme laatste avondmaal eruitzien?

Hoe zou jouw ultieme laatste avondmaal eruitzien?

Wat mij betreft, gaat er niets boven frietjes van de frituur. Dat zou ik nu eens echt elke dag kunnen eten! Oké ja, da's misschien wat van het goede te veel, maar toch minstens 1 keer per week. Iedere zondag na het voetbal van m'n vriend Gilles passeren we in 't naar huis rijden langs de frituur. Frietjes mee, Bicky Burger mee, chicken fingers mee, Cola mee en dan al dat lekkers in de zetel verorberen tijdens een paar afleveringen van 'Friends'. Veel beter wordt een zondag niet!

Alhoewel ... Misschien wordt elke zondag toch nog een tikkeltje beter dankzij de middaguitzending van 'De Zevende Dag'. Ja, de guilty pleasures zijn al aan bod gekomen, maar wij kijken effectief elke zondag naar 'De Zevende Dag'. Gilles keek vroeger op zondag altijd naar 'De Zevende Dag' met z'n ouders en wij hebben die gewoonte nu ook overgenomen. We zijn mensen van uitersten! (lacht)

Aan welk televisieprogramma zou je (absoluut niet) mee willen doen? 

Ik had tot voor kort graag meegedaan aan 'Huis Gemaakt', omdat je via dat programma veel nieuwe skills aanleert en je uiteraard op het einde van de rit ook gewoon een gratis huis kan winnen. Da's lang niet slecht! Ik had ons vorig jaar ingeschreven, maar helaas waren we toen niet geselecteerd. Intussen hebben we dan maar zelf een huis gekocht. 

Ik zou absoluut nooit willen meedoen aan 'Big Brother'. De kans is groot dat ik zelf na 1 dag al zou beslissen om uit het huis te stappen. Simpelweg omdat ik m'n familie en vrienden te fel zou missen. Ik hoor m'n familie en beste vrienden echt letterlijk elke dag, dus om hen dan van de ene op de andere dag totaal niet meer te horen, dat zou ik écht lastig vinden. 

Met welke beroemdheid, dood of levend, zou je graag eens een uurtje vastzitten in de lift?

Daar hoef ik nu eens geen seconde over na te denken: Niall Horan. Voor wie die naam niet meteen een belletje doet rinkelen: hij was één van de vijf zangers van de popband 'One Direction'. Ik was indertijd een absurd grote fan van hem. Ik ging echt all the way in m'n adoratie voor hem. Mijn kamer ging vol met posters van hem. Achteraf gezien eigenlijk niet normaal hoe fel ik erin op ging! (lacht) Mocht ik hem nu tegenkomen in de lift, zou ik graag willen weten wat z'n standaardbestelling is bij de frituur. Da's altijd het eerste wat ik wil weten als ik iemand leer kennen. Geloof me, daar kan je veel uit afleiden! 

Ik ben trouwens ooit samen met m'n mama eens naar een optreden van 'One Direction' gegaan in het Koning Boudewijnstadion. Maar de dag erop had ik een belangrijk examen. Mijn mama gunde mij dat uitje wel en wist ook dat ik daar echt al een hele tijd naar had zitten uitkijken, maar ze wou wel zeker zijn dat ik m'n leerstof door en door kende. De hele rit naar het optreden heb ik toen in de auto zitten studeren en net voor we naar binnen gingen, heeft m'n mama me daar in die mensenmassa nog vlug even opgevraagd. Gelukkig kende ik alles vanbuiten, want anders had m'n mama geen moment getwijfeld om meteen rechtsomkeer te maken. Je gelooft het niet? Dan ken je m'n mama nog niet! (lacht) 

Als je de beste ter wereld zou kunnen zijn in iets, waarin zou het dan zijn? 

Het lijkt me fascinerend om een begenadigd kunstenares te zijn. Ik heb zelf ooit nog tekenacademie gevolgd en ik merk dat die passie toch nog steeds ergens aanwezig is bij mij. Zo ergens op een idyllisch plekje zitten in een drukke stad waar duizenden mensen passeren om dan karikaturen van die voorbijgangers te maken. Hoe zalig moet dat niet zijn als je zoiets kan? Ik zou er direct voor tekenen om dat te kunnen. Pun intended! (lacht) 

Met welke beroemdheid, dood of levend, zou je graag eens een uurtje vastzitten in de lift?
Hoe zou je vriend je in 5 woorden omschrijven?

Hoe zou je vriend je in 5 woorden omschrijven?

1. Een spraakwaterval - ik kan over elk onderwerp wel iets vertellen. Zou 'De Zevende Dag' daar voor iets tussen zitten? (lacht) Dat kan gaan van serieuze onderwerpen tot banaliteiten. Ik ben ook altijd zeer extreem in m'n gevoelens en emoties en merk dat ik daar ook wel vlot over kan praten. 

2. Competitief - We zijn allebei extreem competitief ingesteld. Zelfs in die mate dat we dagelijks punten geven op elkaars kookkunsten. Gilles is een beduidend betere kok dan ik, dus ik sta voorlopig helaas heel wat punten achter. Ook ten opzichte van onze vrienden willen we het altijd goed doen. Eén keer per maand organiseert een koppel dan 'Komen Eten'-gewijs een tapasavond. Als het dan bij ons is, komt het competitiebeestje in ons wel naar boven. Het is sterker dan onszelf!

3. Gedreven - De grens met koppig zijn, is flinterdun. Maar als ik een doel voor ogen heb, dan gooi ik ook echt alles in de strijd om dat doel te bereiken en wijk ik voor niemand. 

4. Perfectionistisch - Ik kan me echt verliezen in m'n job. Alles moet perfect in orde zijn. Da's soms een voordeel, maar ook vaak een nadeel. Ik leg de lat altijd enorm hoog voor mezelf. 

5. Een echte pleaser - Ik cijfer me altijd weg voor anderen. Naar mijn gevoel een mooie eigenschap, maar m'n vriend zou graag willen dat ik mezelf wat meer op de eerste plaats zet. 

Wat staat er nog bovenaan je bucket list?

Thoh, ik zoek wel graag het avontuur op. Dus eens uit een vliegtuig springen, lijkt me wel echt kicken. Dan kan ik dat ook weer afvinken. Uit een vliegtuig springen stond trouwens een tijdje geleden al eens op de agenda om te doen samen met een vriendin, maar zij durfde dan uiteindelijk toch niet. En Gilles krijg ik al helemaal niet mee om dat te doen, want hij heeft ontzettend veel last van hoogtevrees. Dus ik zoek nog een nieuw slachtoffer om met mij mee te gaan. Als er iemand zich geroepen voelt, laat dan zeker iets weten, hé!

Wat staat er nog bovenaan je bucket list?

Sluiten

Solliciteer


Solliciteren op mijn bewaarde jobs

Wij helpen je verder

  • Jelle Deketele

    Matching Talent

  • Steve Goethals

    Matching Talent

Stel een vraag We zijn online! Bel ons 050 23 09 95