Hey! ik ben Nicolas, werkzaam als Talent Manager bij vind!

In het kort

Ik begeleid technisch talent in de regio rond Roeselare naar de job die helemaal klopt. Wil je meer te weten komen over mij persoonlijk? Lees hieronder mijn interview!

Heb je vragen?

Neem contact op via:

Bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00

Nicolas Nollet

Kom hier meer te weten over Nicolas

Als je een regel mocht opleggen die iedereen moet volgen, welke zou dat zijn?

Als je een regel mocht opleggen die iedereen moet volgen, welke zou dat zijn?

Iedereen moet sporten, maakt niet uit welke sport. Ik ben ervan overtuigd dat sporten zowel de fysieke als de mentale gezondheid ten goede komt. Mensen kunnen daar veel energie uit halen. Ik ben ploegleider van het vind! cycling project en ben dagelijks met sport bezig.

In welk tijdperk zou je graag leven en waarom? 

Graag zou ik teruggaan naar de eerste of tweede wereldoorlog. Mijn grootmoeder kan geweldig goed vertellen over de tijden van toen. Mijn grootvader zat in het verzet en ik zou dat wel graag eens van dichtbij volgen. Welke rol ik dan zou opnemen binnen het verzet? De vijand saboteren, berichten opsporen …

Als je een superheld was, welke superkracht zou je willen bezitten?

Dat is een moeilijke vraag. Misschien wel toveren. Dan zou ik niet de allergrootste dingen toveren, zoals een kasteel van een huis of veel geld, maar wel de zaken die het dagdagelijkse leven gemakkelijker maken. Zoals de ingrediënten om een gerecht te maken, zodat je niet meer naar de winkel hoeft. In het kader van de coronacrisis las ik een bericht dat er in een miljoenenstand in Afrika slechts twee beademingstoestellen aanwezig zijn. Ik zou toestellen bij toveren. Of nog beter, een onmiddellijk bruikbaar vaccin!

Als je een dessert was, dan was je een...

Moelleux. Ik kom soms wat harder over dan ik eigenlijk ben. Mensen schrikken soms dat ik eigenlijk een zachte kant heb.

Wat stel je je voor bij de hemel op aarde?

Voor mij is het belangrijk dat mensen gelukkig zijn, dat zou mijn ideale wereld zijn.
Onlangs las ik dat, toen er in Spanje soldaten een bejaardenhuis gingen desinfecteren, bleek dat er in sommige bedden nog gestorven mensen lagen die gewoon achtergelaten waren. Het maakt me stil dat dit kan.

Wat is jouw hoogste gastronomische genot en wat drink je daarbij?

Heel simpel, een goed stuk rood vlees met rode wijn. Meer hoeft dat niet te zijn voor mij.
En dan nog het liefst samen met goede vrienden en familie.

Waar heb je een hekel aan?

Mensen die liegen, die handelen in eigenbelang en daardoor beloftes of afspraken niet nakomen. Oprechtheid en eerlijkheid zijn voor mij zeer belangrijk. Ik kan mensen wel vergeven, maar eenmaal het vertrouwen geschonden is, zal het nooit meer hetzelfde zijn.

Als je een dessert was, dan was je een...
Waaraan ergeren anderen zich wel eens aan bij jou?

Waaraan ergeren anderen zich wel eens aan bij jou?

Iets waar ik me vaak zelf aan erger, mijn slordigheid. Ik kan bijvoorbeeld mijn portefeuille en mijn sleutels ergens leggen en echt niet meer weten waar. Ook thuis kan ik nogal een sloddervos zijn. Zo leg ik mijn kleren, die niet onmiddellijk gewassen moeten worden, op een stoel. En op het einde van de week heb ik dan meer kleren dan stoel.

Welke kunst krijgt je stil?

Ik kan echt genieten van fotografie. Zelf ken ik er te weinig van om dat in de praktijk te doen. Daarnaast kan muziek me ook wel stil maken, zoals Luc Devos, REM, Novastar, Dave Mathews Band. Muziek die me aanzet tot nadenken.

Welk exotisch dier zou je in huis halen?

Een wasbeer of een koala. Waarom weet ik niet, gewoon omdat ik dat mooi vind.

Wat is de beste uitvinding die er bestaat?

Gemakkelijk: de fiets. Zeker in de zomerperiode kan ik genieten van een fietsrit. Ik heb ik daar soms echt nood aan. In de winterperiode fiets ik minder en probeer ik dit te compenseren met zwemmen. Ik doe bijna dagelijks stabiliteitsoefeningen.

Wat vind je leuk aan werken bij vind!?

De werksfeer. Er is een goede band met de collega’s en er worden veel activiteiten georganiseerd. Daarnaast is het echt leuk om in zelfsturende teams te mogen werken.

Wat vind je leuk aan je job?

Het sociaal contact, het resultaatgericht werken en samen doelen bereiken. Vroeger werkte ik zo goed als alleen, bij vind! is het echt wel een verademing op sociaal gebied. Daarnaast behouden we nog steeds de vrijheid over onze manier van werken.

Wat moeten we absoluut weten over jou?

Mensen verwachten, terecht, dat ik een grote sportfanaat ben. Wat ze minder verwachten is dat ik echt kan genieten van lekker gaan eten, met een voorkeur voor de moderne keuken.

Wat vind je leuk aan werken bij vind!?

Sluiten

Solliciteer


Solliciteren op mijn bewaarde jobs

Wij helpen je verder

  • Jelle Deketele

    Matching Talent

  • Steve Goethals

    Matching Talent

Stel een vraag We zijn online! Bel ons 050 23 09 95