Hey! ik ben Sayra, werkzaam als Commercieel Talent bij vind!

In het kort

Ik help technisch talent in Brugge en omstreken in hun zoektocht naar de job die helemaal klopt!

Heb je vragen?

Neem contact op via:

Bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00

Sayra Akhtar

Kom hier meer te weten over Sayra

Wat is je favoriete manier om een vrije dag door te brengen?

Mijn vrije dagen spendeer ik het liefst met mijn dochtertje Elena en mijn man Tom. Ik geniet er enorm van om samen met hen leuke dingen te doen. Elena vindt het altijd heel leuk als we naar de speeltuin gaan, dus daar zijn we geregeld wel eens te vinden. Als ik helemaal alleen ben dan installeer ik mij het liefst in de zetel knus onder een dekentje. Dan komen mijn twee honden Nala en Tosca en ook mijn kat Bagheera er al snel bij liggen om samen een spannende serie te bingewatchen. Zalig!

Iedereen heeft wel een guilty pleasure. Wat is die van jou?

Dat moet wel de app TikTok zijn. Soms lig ik uren aan een stuk grappige TikToks te bekijken. Het geeft mij een ontspannend gevoel en zorgt ervoor dat ik eventjes aan niks hoef te denken. Verstand op nul en scrollen maar!

Als je eender waar ter wereld zou kunnen wonen, waar zou dat dan zijn? 

New York. Zonder twijfel! Mijn man Tom heeft me indertijd verrast met een huwelijksreis naar New York en ik zag toen een lang verhoopte droom in vervulling gaan. Ik ben daar in Amerika en meer bepaald New York echt mijn hart verloren. Er hangt daar een bepaalde sfeer die ik maar moeilijk kan beschrijven. Ook die reusachtige gebouwen en die constante rush daar spreken tot de verbeelding. Het is gewoon een heel andere wereld. Stiekem is het een droom om ooit richting Amerika te verhuizen. Zeg nooit nooit!

Hoe zou jouw ultieme laatste avondmaal eruitzien? 

Ik ben een echte Bourgondiër, ik eet en drink heel graag. Ik zou een mix maken van al mijn favoriete gerechten en dat dan als laatste avondmaal geserveerd krijgen. Dan denk ik spontaan aan biefstuk met frietjes, stoofvlees, witloof en nacho’s met bijhorende dip. Misschien minder ideaal om met elkaar te combineren, maar elk afzonderlijk zijn die o zo lekker! Als dessert zou een moelleux afgewerkt met een bolletje ijs er nog wel in geraken. En een laatste avondmaal zonder een verfrissende cocktail zou ook maar saai zijn. Serveer mij maar een Cosmopolitan, Piña Colada of een Mojito. Santé!

Wat is je favoriete manier om een vrije dag door te brengen?
Welke uitvinding zou je niet meer uit je leven kunnen wegdenken?

Welke uitvinding zou je niet meer uit je leven kunnen wegdenken?

Zonder ook maar een moment te moeten twijfelen, kom ik al snel uit bij de smartphone of de GPS. Ik kan met niet inbeelden hoe het moet zijn om zonder smartphone in contact met iemand te komen. En mijn weg terugvinden met behulp van een kaart in plaats van een GPS? Hmm, dat zie ik niet direct goedkomen!

Welke bijnaam geven je vrienden je en heeft je partner een koosnaampje voor je?

Omdat ik Pakistaanse roots heb en een Oosters temperament heb, hebben de collega’s mij de bijnaam ‘Hot Paki’ gegeven. Thuis noemt mijn man me ofwel ‘schatje’ of ‘poepie’. Hij is een rasechte Gentenaar, dus het zal daar wel iets mee te maken hebben zeker?

Met welke beroemdheid, dood of levend, zou je het niet erg vinden om samen voor een uurtje vast te zitten in een lift?

Met Kevin Hart. Ik moet altijd enorm hard met hem lachen. Dus mocht ik ooit vastzitten in een lift dan kan hij mij op zijn eigen ludieke manier ongetwijfeld laten lachen en me zo in een benarde situatie toch op m’n gemak laten voelen.

Welke app gebruik je het meest?

Hmm, moeilijk om er eentje te kiezen. Dan zal het waarschijnlijk toch een gedeelde plaats worden tussen Facebook en Instagram. Ik weet graag waar m’n vrienden, collega’s en kennissen zich zoal mee bezighouden en dan zijn die apps natuurlijk een godsgeschenk. Ook Messenger is een app die ik dagelijks gebruik om in contact te blijven met iedereen.

Had je tien miljoen, wat zou jij dan doen?

Ik zou allereerst een mooie wereldreis maken en alle landen en werelddelen bezoeken die nog op mijn to-dolijstje staan (Bali, Carribean, Amerika, Latijns-Amerika, Afrika, …). Eens die wereldreis met m’n gezin voorbij is, zou ik een groot huis bouwen om nieuwe herinneringen te maken. Ook mijn mama zou ik eens extra in de bloemetjes zetten, omdat ze dat ook echt wel verdient voor alles wat ze al voor mij gedaan heeft. Voor de rest ga ik sowieso al verstandig om met geld, dus zou ik een deel ook beleggen en investeren.

Wat staat er nog bovenaan je bucket list? 

De Lotto winnen!  En als dat niet lukt, dan wil ik graag een nieuwe tatoeage zetten. Al heb ik voorlopig nog geen idee wat ik wil of waar ik ‘m zou zetten. Suggesties zijn meer dan welkom!

Had je tien miljoen, wat zou jij dan doen?

Sluiten

Solliciteer


Solliciteren op mijn bewaarde jobs

Wij helpen je verder

  • Jelle Deketele

    Matching Talent

  • Steve Goethals

    Matching Talent

Stel een vraag We zijn online! Bel ons 050 23 09 95