Vind de engineering job die helemaal klopt via vind!

De beste jobs en vacatures voor ingenieurs, die vind je via vind!. Wij helpen je om de juiste keuze te maken voor de perfecte job in de wereld van de engineering. Talenten zoals die van jou zijn schaars en dus zorgen wij dat je ze ten volle benut. Samen met jou gaan we op zoek naar de engineering job in het juiste bedrijf waar je met goesting aan de slag gaat en je je goed voelt! Meer

Projectleider

Haal jij voldoening uit een succesvolle realisatie van een project? Coördineer je graag een project van ontwerpfase tot einde? Dan is een job als projectleider via vind! echt iets voor jou!

Tekenaar

Als bouwkundig of technisch tekenaar ga je aan de slag met het werk van de architect. Je ondersteunt engineering projecten in de eerste fase en denkt mee over het ontwerp van woon- en bouwconstructies. Bij vind! helpen we je graag aan een job als tekenaar!

Calculator

Als calculator maak je berekeningen van de benodigde materialen en uren voor bouwprojecten en maak je op basis hiervan een begroting op. In sommige organisaties valt je werk samen met dat van een werkvoorbereider. Zie jij dit volledig zitten? Dan is een job als calculator via vind! op je lijf geschreven!

Minder

231 resultaten

1 - 10 van de 231 resultaten Volgende