Technieker dag

Je vindt deze job in: Talent in techniek Metaal/mechanica Onderhoudsmecanicien

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Ieper

Regime

Dag

Wil jij een sleutelrol spelen in het onderhoud en de reparatie van onze machines en gebouwen? Ben je gepassioneerd door techniek en klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Dan is deze uitdagende functie iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als technieker ben jij het eerste aanspreekpunt voor reparaties en onderhoud, zowel aan onze machines als aan het gebouw zelf. Je krijgt de kans om deel te nemen aan internationale trainingen die worden verzorgd door onze leveranciers. Daarnaast zal je ook af en toe bijspringen als machineoperator voor onze geavanceerde computergestuurde machines.

Waar ga je werken?

Als jij klaar bent om je talenten in te zetten in een uitdagende werkomgeving, twijfel dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Word onze nieuwe technieker en maak deel uit van ons team dat streeft naar innovatie en excellentie. Samen kunnen we de wereld van techniek veroveren!

Waarom is dit iets voor jou?

  • Een afgerond secundair diploma in een technische richting, waardoor je beschikt over de nodige kennis en vaardigheden.
  • Bereidheid om af en toe ook uitvoerende taken buiten je hoofdverantwoordelijkheden uit te voeren, waarbij een hands-on mentaliteit van groot belang is.


Wat biedt jouw werkgever?

  • Flexibiliteit in verlofplanning, waarbij je een groot deel van je verlof naar eigen wens kan invullen. Uiteraard wordt er ook ruimte gereserveerd voor onderhoudswerkzaamheden wanneer bepaalde machines stil liggen.
  • Maaltijdcheques ter waarde van €3,75, zodat je tijdens je werkdag kan genieten van een smakelijke pauze.
  • Een aantrekkelijk salaris vanaf €17 per uur, met mogelijkheden tot groei en ontwikkeling binnen ons bedrijf.

Ref: 087498

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact