Technieker op de baan

Je vindt deze job in: Talent in techniek Metaal/mechanica Monteur

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Dag

Ben jij een technisch genie met een passie voor zowel elektrische als mechanische systemen? Sta je te popelen om deel uit te maken van een team dat industriële installaties soepel laat draaien? Dan hebben wij de perfecte positie voor jou! Als technieker word je een essentieel onderdeel van ons team, waarbij je jouw vaardigheden zult inzetten voor een gevarieerd scala aan taken.

Wat ga je doen?

- Elektrisch en Mechanisch Onderhoud: Je zult als een ware maestro de balans vinden tussen elektrische en mechanische aspecten van industriële installaties. Van het fijn afstellen van bedrading tot het smeren van tandwielen, geen uitdaging is te groot voor jou!

- Preventief & Curatief Onderhoud: Jij bent de held die ervoor zorgt dat onze installaties in topconditie blijven door preventief onderhoud uit te voeren. Wanneer er zich toch problemen voordoen, sta je paraat met je gereedschapskist voor een snelle en doeltreffende oplossing.

- Vakkundige Reparaties: Als een probleem opduikt, ben jij de Sherlock Holmes van de technische wereld die het mysterie snel ontrafelt en de installaties weer laat draaien als een zonnetje.

- Werkzaamheden op Verplaatsing: Als een technische superheld zul je je voornamelijk op verplaatsing begeven, waarbij je klanten en productiebedrijven in de regio van jouw woonplaats voorziet van jouw expertise.

Waar ga je werken?

Ons bedrijf biedt niet alleen technische ondersteuning, maar we blinken ook uit in op maat gemaakte projecten. Met ons team van experts zijn we altijd klaar om elke uitdaging aan te gaan en onze klanten te verbazen met onze technische vaardigheden.

Ben jij klaar om je technische talenten te laten schitteren? Solliciteer nu en word een onmisbare schakel in ons team van techniekers!

Waarom is dit iets voor jou?

- Basiskennis van techniek of een natuurlijk talent voor mechanica.
- Zelfstandig en proactief; een echte probleemoplosser.
- Uitstekende communicatieve vaardigheden om soepel te schakelen tussen technische jargon en klantvriendelijke uitleg.
- In het bezit van een rijbewijs B om met die bedrijfsauto van de ene naar de andere klus te zoeven.

Wat biedt jouw werkgever?

- Een uitdagende functie met een variëteit aan taken die jouw technische kennis aanspreken.
- Kansen voor persoonlijke ontwikkeling en training binnen een groeiende onderneming.
- Een competitief salarispakket met extra voordelen, inclusief een glanzende bedrijfsauto die jou overal naartoe brengt waar jouw hulp nodig is.

Ref: 086180

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact