Technisch talent

Je vindt deze job in: Talent in techniek Transport/magazijn Magazijnier

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Ieper

Regime

Dag

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie waarin technische expertise en klantgerichtheid samenkomen? Dan is deze vacature bij ons familiebedrijf precies wat je zoekt!


Wat ga je doen?

Als Technisch Commercieel Bediende ben jij het kloppende hart van onze onderneming. Je staat onze klanten met raad en daad bij in onze showroom, waar je deskundig advies geeft over wisselstukken, toebehoren en machines. Daarnaast beantwoord je mails en telefoongesprekken met jouw vriendelijke en professionele aanpak.

Maar daar stopt het niet. Als veelzijdig talent voer je ook kleine herstellingen uit en beheer je ons magazijn. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en ondersteunen van onze techniekers, zowel in het atelier als op locatie. Bovendien fungeer je als rechterhand van onze zaakvoerder, waarbij je drie techniekers aanstuurt en een belangrijke rol speelt in het dagelijkse reilen en zeilen van ons bedrijf.

Je staat in direct contact met klanten die met schadegevallen langskomen. Je analyseert de situatie, voert indien mogelijk zelf herstellingen uit en plant reparaties in voor onze techniekers. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze voorraad, het bestellen van reserveonderdelen en het maken van planningen voor onze technische medewerkers.

Waar ga je werken?

Klaar om de uitdaging aan te gaan en een belangrijke rol te spelen in ons team? Solliciteer nu en maak deel uit van ons enthousiaste bedrijf!

Waarom is dit iets voor jou?

  • - Klantvriendelijk, flexibel, commercieel en ordelijk
  • - Goeie Nederlandse kennis
  • - Technische achtergrond met kennis van elektrische en mechanische systemen
  • - Ervaring met Microsoft Word, Excel, Outlook, etc.
  • - Administratief vaardig en stressbestendig
  • - Geduldig en optimistisch

Wat biedt jouw werkgever?

Wij bieden jou een voltijdse baan met een overvloed aan variatie binnen een flexibel en stabiel familiebedrijf. Je wordt ondersteund door ervaren collega's en krijgt volop kansen om te groeien en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Geniet van een aangename werksfeer waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd. Je werkt in dagdienst van maandag tot en met vrijdag, met slechts één keer per maand een halve dag op zaterdag. Verlof kan je ook zelf inplannen wanneer jij dit wenst.

Ref: 085319

mails ons op techniek.ieper@vindeenjob.be

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact