Terug naar overzicht

DuoDay 2019

Ook dit jaar hadden we een vind!er voor 1 dag te gast ter gelegenheid van DuoDay, een werkbelevingsdag waarop werkzoekenden met een beperking een duo vormen met een medewerker in een bedrijf. Hilde Seys werkte een dag mee in het vind! kantoor in Ieper. Een kort sfeerverslag!

Hilde, hoe was je eerste indruk toen je bij vind! aankwam?

“Toen ik ’s morgens het vind! kantoor binnenstapte, werd ik hartelijk ontvangen door Talent Manager Ellen en het ganse vind! team. Ik mocht meteen aansluiten bij het dagelijkse ochtendoverleg, een unieke ervaring. Elke collega overloopt waar hij of zij mee bezig is, zodat iedereen op de hoogte is van de lopende zaken. Je merkt dat hier in een hecht team wordt samengewerkt. Iedereen trekt aan hetzelfde zeil en draagt zijn steentje bij. De sfeer is heel erg open en oprecht.”

Hoe verliep de dag verder?

“Ik volgde doorheen de dag het volledige traject van een kandidaat mee en belde zelf kandidaten op met de vraag of ze nog op zoek waren naar een job. Ik schreef ook een kaartje met een persoonlijke boodschap naar alle studenten die in het verleden langskwamen op het kantoor om hen succes te wensen met de examens. Een top idee!”

Wat viel je op?

"Wat me is bijgebleven, is dat vind! een bedrijf is gedreven door waarden. De bevlogenheid, de wil om het anders te doen en een verschil te maken, dat leeft hier echt. vind! hecht bovendien erg veel belang aan het welzijn van haar medewerkers. De inrichting van het kantoor bijvoorbeeld is daar een duidelijk bewijs van.”

Welke verwachtingen had je en werden die ingelost?

"Ik heb altijd in de verkoop gewerkt, maar door fysieke ongemakken als gevolg van een ziekte was dat voor mij niet meer zo evident. Ik kende de wereld van HR niet, die sector was voor mij compleet nieuw. En mijn ervaring is alvast positief. Het sociaal contact vind ik heel leuk, de job erg afwisselend. Na vandaag is mijn gevoel bevestigd: sociaal contact is voor mij heel erg belangrijk in een job. En ik wil erg graag iets doen in de administratie. Kortom, het was voor mij absoluut een geslaagde dag!"

Sluiten

Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten om voor jou de beste job in ICT, techniek of engineering te vinden. De job die helemaal klopt, want dat vinden wij niet meer dan normaal.

Sluiten

Solliciteer


Solliciteren op mijn bewaarde jobs

Wij helpen je verder

  • Jelle Deketele

    Matching Talent

  • Steve Goethals

    Matching Talent

Stel een vraag We zijn online! Bel ons 050 23 09 95