Terug naar overzicht

Inspiratieontbijt 2019: Van vastdenken naar omdenken

Op het inspiratieontbijt van 7 juni 2019 nam Berthold Gunster ons mee in de techniek van het Omdenken, als grondlegger van deze techniek.

Hoe zet je problemen om in opportuniteiten?
Hoe doorbreek je vastgeroeste denkpatronen?
Met andere woorden, hoe ga je van vastdenken naar omdenken?

We ontdekten het in 2 uur tijd, samen met 150 ondernemers en hr-verantwoordelijken op 40 meter hoogte, in het gloednieuwe Skyline Park in Izegem.

In een snel veranderende wereld is het cruciaal om de zaken van een andere kant te bekijken. Met omdenken denk je in termen van mogelijkheden, niet van problemen. Je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is, en wat je daar mee zou kunnen. Je gebruikt de energie van het probleem voor iets nieuws. Steeds meer mensen en organisaties leren hoe ze in plaats van op een ja-maar manier op een ja-en manier in het leven kunnen staan.

Vooraf genoot iedereen van een gezond en lekker ontbijt, na afloop werd druk nagepraat met de andere aanwezigen. Om daarna de werkdag vol energie en inspiratie te starten!


Wil je er volgend jaar graag bij zijn? Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze evenementen!

Sluiten

Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten om voor jou de beste job in ICT, techniek of engineering te vinden. De job die helemaal klopt, want dat vinden wij niet meer dan normaal.

Sluiten

Solliciteer


Solliciteren op mijn bewaarde jobs

Wij helpen je verder

  • Jelle Deketele

    Matching Talent

  • Steve Goethals

    Matching Talent

Stel een vraag We zijn online! Bel ons 050 23 09 95