Terug naar overzicht

Solliciteren via video: onze 10 tips

Vraag je je af of solliciteren wel een goed idee is tijdens deze woelige corona-tijden? Het antwoord is volmondig “ja”! Zeker de cruciale bedrijven, waar het momenteel alle hens aan dek is, zijn op zoek naar nieuwe, gemotiveerde medewerkers. Hoe je dan op gesprek gaat met respect voor de strenge maatregelen? Vanuit je kot!

In deze woelige corona-tijden hoef je helemaal niet bij de pakken te blijven zitten als je op zoek bent naar een nieuwe job. Integendeel. Sollicitatiegesprekken via Skype of andere belsoftware zoals Zoom, Google Hangouts of FaceTime, waren al bij heel wat bedrijven ingeburgerd. Vooral een eerste kennismakend gesprek werd vaak online gedaan. Solliciteren vanuit je kot is dus geen enkel probleem. We geven je 10 tips voor een geslaagd online sollicitatiegesprek:

Succes!

Meteen een videogesprek inplannen? Contacteer het Talent Team in je buurt

Sluiten

Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten om voor jou de beste job in ICT, techniek of engineering te vinden. De job die helemaal klopt, want dat vinden wij niet meer dan normaal.

Sluiten

Solliciteer


Solliciteren op mijn bewaarde jobs

Wij helpen je verder

  • Jelle Deketele

    Matching Talent

  • Steve Goethals

    Matching Talent

Stel een vraag We zijn online! Bel ons 050 23 09 95