Terug naar overzicht

vind! en wielrennen: al vijf jaar een match

vind! zet al vijf jaar mee haar schouders onder het vind! cycling project, een wielerploeg voor beloften en elites zonder contract. Met vijftien renners verschijnt het team aan de start van tal van regionale wedstrijden. Ondernemer Talent Nathalie Christiaens: “We kiezen met vind! voluit voor een engagement als hoofdsponsor van het vind! cycling project. De visie van de wielerploeg sluit perfect aan bij die van vind!. Net als de vind!ers zijn de renners echte doorzetters die geloven in de kracht van talent en de mogelijkheid om jezelf met dat talent steeds verder te ontwikkelen. Daarnaast is teamwerk, zowel bij het vind! cycling project als bij vind!, de sleutel tot succes.”

“Ik heb altijd veel bewondering gehad voor topsporters. Ze koppelen verregaand professionalisme aan een weerbare mentale houding en aan een fysieke gezondheid. Dit is ook in het bedrijfsleven cruciaal en wordt nog te vaak onderschat: hoe fitter de medewerker, hoe beter hij zal presteren binnen een organisatie. Binnen vind! willen we dan ook het goede voorbeeld geven en gezonde voeding en sport stimuleren.”

De vind!ers doen jaarlijks mee aan diverse sportevenementen: Kortrijk Loopt, Roeseltriathlon, Conquest of Ypra, Urban Trail… Daarbij wordt de ene helft van het inschrijvingsgeld terugbetaald, de andere helft stort vind! door naar een goed doel dat de vind!ers elk jaar opnieuw samen kiezen. Op kantoor laten ze zich dan weer graag verleiden tot een partijtje pingpong of een yoga sessie tijdens de middagpauze. Want wie fysiek fit is, toont een zoveel grotere mentale weerbaarheid. Bovendien is sporten met collega’s gewoon leuk!

Op zondag 25 augustus gaat naar jaarlijkse traditie de vind! wielerrit door. Dan leggen de vind!ers in het spoor van de renners van het vind! cycling project een parcours af in de ruime regio van Roeselare, samen met familie, vrienden, klanten en leveranciers. Recreatieve fietsers kiezen voor de rit van 40 kilometer, de meer geoefende renners kunnen zich uitleven op het parcours van 60 kilometer. Telkens onder professionele begeleiding van de wielerploeg en met een bevoorrading onderweg. Na afloop schuiven we samen aan voor een gezonde lunch in het Mercure Hotel in Roeselare.

Wil jij er ook bij zijn op 25 augustus? Inschrijven voor de wielerrit kan nog steeds via het online inschrijvingsformulier.

Sluiten

Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten om voor jou de beste job in ICT, techniek of engineering te vinden. De job die helemaal klopt, want dat vinden wij niet meer dan normaal.

Sluiten

Solliciteer


Solliciteren op mijn bewaarde jobs

Wij helpen je verder

  • Jelle Deketele

    Matching Talent

  • Steve Goethals

    Matching Talent

Stel een vraag We zijn online! Bel ons 050 23 09 95