Terug naar overzicht

Youca 2019: jongeren in actie bij vind!

Met het loon dat ze die dag verdienen, steunen ze verschillende jongerenprojecten in België en daarbuiten. Naar jaarlijkse gewoonte stelde ook vind! dit jaar opnieuw haar deuren open. Maar liefst 4 studenten proefden van de vind! aanpak en vertellen je graag over hun ervaringen!

Ben en Maxime, beiden leerling aan Dominiek Savio in Hooglede, volgden een hele dag mee in een van de 8 vind! kantoren en gingen met de talent teams op zoek naar technisch talent voor bedrijven in de regio. Maxime, 19 jaar: “Ik vond het enorm interessant om te zien hoe een sollicitatiegesprek in de praktijk verloopt. Ik heb heel wat bijgeleerd, kennis die ik zeker en vast zal kunnen gebruiken wanneer ik zelf ga solliciteren. Mensen helpen aan een job die bij hen past en dan nog vanuit zo’n mooi kantoor als het vind! kantoor in Ieper, het lijkt me een erg leuke job om te doen!”

Iman, 19 jaar, reageerde op de vacature “In het spoor van ondernemer Nathalie Christiaens” en volgde onze zaakvoerster de hele dag op de voet. “Mijn dag bestond vooral uit het meevolgen van vergaderingen. Van marketing tot IT, er kwam op korte tijd heel wat informatie op me af. Intensief, maar erg boeiend!”.

 

Ook ons HR Talent Joke nam een studente mee op sleeptouw. Liesel van de Da Vinci Campus in Ronse volgde de hele dag mee op het hoofdkantoor in Roeselare en kwam er alles te weten over rekrutering binnen de HR-sector. “Ik kreeg een unieke blik achter de vind! schermen. Toen ik mee mocht uitbellen naar potentiële kandidaten voor de vind! vacatures, was dit voor mij wel een drempel. Toch ben ik blij dat ik het heb gedaan.”

Sluiten

Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten om voor jou de beste job in ICT, techniek of engineering te vinden. De job die helemaal klopt, want dat vinden wij niet meer dan normaal.

Sluiten

Solliciteer


Solliciteren op mijn bewaarde jobs

Wij helpen je verder

  • Jelle Deketele

    Matching Talent

  • Steve Goethals

    Matching Talent

Stel een vraag We zijn online! Bel ons 050 23 09 95