Digital project manager

SOS Team

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

'Ik ben de bestuurder van onze digitale sneltrein en zorg ervoor dat we koers behouden.'

Zin om naast een eindverantwoordelijke digital rol ook inhoudelijk te kunnen stralen binnen jouw expertisedomein? Zoek jouw werkgeluk bij een vooruitstrevend bedrijf dat high level gaat inzetten op de digitalisering van haar business model.

 


Hoe ziet jouw dag eruit?  

 

Over vind!

Werk maakt je gelukkig. Het vormt je identiteit én helpt je verder ontwikkelen. Aangenaam, wij zijn vind! Met onze focus op techniek, ICT, engineering en office in West- en Oost-Vlaanderen creëren wij maximaal werkgeluk voor onze talenten. Een job die helemaal klopt. Het is onze missie om een match op langetermijn tot stand te brengen tussen kandidaat en bedrijf. En we stoppen niet tot we die plek gevonden hebben waar iemand gelukkig van wordt. 

Als digital project manager neem je het voortouw om samen met de IT infrastructure manager en de product owner op de kar te springen en zo de digitale transformatie in goede banen te leiden. Je komt terecht in een multidisciplinair team waar iedere collega expert is over zijn/haar vakgebied. Vanuit dit team reiken we de juiste kennis, de nodige tools en ondersteuning aan naar de kantoren toe. Hierdoor kunnen de teams een nog sterkere service bieden aan zowel kandidaten als bedrijven.  

 

Waarom is dit iets voor jou?

 

Wat vind! jou te bieden heeft

Met jouw inzet maak je het verschil om vind! verder digitaal uit te bouwen. En daar mag je ook een mooie beloning voor verwachten. Op basis van een 40-urige werkweek krijg je: