Talent Manager @ vind! Techniek Roeselare

Talent in Techniek Roeselare

Bouwen aan een winnend team met gemotiveerde en gedreven mensen. Dankzij jou excelleren medewerkers in hun vak en zijn de beste matches van technische talenten daar het resultaat van.

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

“Zorgen voor een hecht team en dit vertalen naar commercieel succes.”

Bouwen aan een winnend team met gemotiveerde en gedreven mensen. Dankzij jou excelleren medewerkers in hun vak en zijn de beste matches van technische talenten daar het resultaat van.

De job die helemaal klopt

Werkgeluk bieden aan technische talenten, jouw eigen team en jezelf. Dat is nog eens een win-winsituatie in het kwadraat. En een winnend team dat is waar jij het voor doet als talent manager. Jij geeft leiding aan de vestiging in Roeselare waar jij je met jouw team inzet om technische talenten te vinden voor KMO-bedrijven. Elke dag ga je aan de slag om de tevreden klanten nog meer geluk te brengen. Én om van jouw vestiging de allerbeste te maken met goede financiële resultaten. Dit doe je door jouw mensen in hun kracht te zetten en ze te laten uitblinken op hun vakgebied. Als talent manager krijg je veel vrijheid bij het:
 
 
coachen van jouw team. Dankzij jou kunnen zij groeien op persoonlijk en professioneel gebied.
behalen van de gestelde doelen door een commercieel plan op te stellen, uit te rollen en bij te sturen. 
op de kaart zetten van vind! door het binden en verder uitbouwen van relaties.
vinden van technische talenten, het houden van screenings en het stabiel matchen aan de betere bedrijven.
uitbouwen van jouw kennis over sociale wetgeving. Zo kunnen wij kwaliteit blijven garanderen.
 

 

Over vind!

Werk maakt je gelukkig. Het vormt je identiteit én helpt je verder ontwikkelen. Aangenaam, wij zijn vind! Met onze focus op techniek, ICT, engineering en office in West- en Oost-Vlaanderen creëren wij maximaal werkgeluk voor onze talenten. Een job die helemaal klopt. Het is onze missie om een match op langetermijn tot stand te brengen tussen kandidaat en bedrijf. En we stoppen niet tot we die plek gevonden hebben waar iemand gelukkig van wordt. 
 
Je geeft leiding aan het 3-koppige team in Roeselare dat bestaat uit 2 matching talenten en een commercieel talent .  Natuurlijk heb je nog veel meer collega’s van alle andere vind!-kantoren en dat zorgt voor een sterke achterban. De sfeer binnen vind! is gemoedelijk. Er heerst een gedreven werkmentaliteit met een goede balans tussen hard werken en veel werkplezier. Eens hard lachen op tijd en stond vinden wij erg belangrijk en de culinaire momenten die we hebben met elkaar zijn heel bijzonder!

 

 

Jij bent onze gelukszoeker

Je bent een commercieel leider en houdt koers om de commerciële doelen te behalen. Dit bereik je door jouw persoonlijke kant te laten zien. Jij hebt aandacht voor de competenties van jouw teamleden en oog voor hun talenten; sterker nog, je laat ze deze talenten zelf ontdekken. Ze mogen zelf aan het roer zitten en kloppen bij jou aan voor tips en tricks. Dát geeft energie. Zeker wanneer je het effect daarvan terugziet in de resultaten. Daarnaast heb je:
 
 
een bachelor-werk- en -denkniveau.
in ieder geval 5 jaar werkervaring in een commerciële richting, het liefst in het vakgebied.
goede leiderschapskwaliteiten.
 

 

Wat vind! je te bieden heeft

Met jouw inzet maak je het verschil voor jouw teamleden. En daar mag jij ook een mooie beloning voor verwachten. Op basis van een 40-urige werkweek krijg je: 
 
een vast brutomaandsalaris 
• 20 vakantiedagen, aangevuld met 12 adv-dagen.
• 10 wettelijke feestdagen, vrij te plannen wanneer deze in een weekend vallen.
een persoonlijke begeleiding, zowel interne als externe trainingen en opleidingen
een bonussysteem
een vaste job voor onbepaalde tijd
een wagen met tankkaart.
de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te zetten
maaltijdcheques
ecocheques
een hospitalisatieverzekering
een groepsverzekering