Vakantiejobs en studentenjobs via vind!

Verdien jij graag een centje bij als jobstudent? Gelijk heb je! Heel wat bedrijven zijn immers op zoek naar jongeren die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken en bij te leren. Bovendien doe je zo heel wat ervaring op die later, op je echte job, van pas kan komen. Wij kunnen je begeleiden naar de vakantiejob in techniek, ICT, engineering of office die bij je past. Laat je gegevens na in het formulier en we nemen snel contact met je op!

Ben je op zoek naar een vakantiejob in de horeca of in de supermarkt? Dan verwijzen we je graag door naar onze concullega's.

De voordelen van een studentenjob

  • Je verdient er natuurlijk geld mee

  • Je doet ervaring op

  • Je leert nieuwe mensen kennen

  • Je toont aan je toekomstige werkgever dat je gemotiveerd bent

En zo veel meer!

Ga voor een vakantiejob die aansluit bij je interesses

Wanneer je kiest voor een vakantiejob raden we je echt aan om te kiezen voor een vakantiejob die aansluit bij je interesses of studiekeuze. Student Rob vertelt je graag waarom: "Sinds mijn 16de ga ik elke zomer aan de slag als jobstudent. In de eerste plaats is het natuurlijk de ideale manier om een centje bij te verdienen. Daarnaast is een vakantiejob de uitgelezen kans om te proeven van het leven op de arbeidsmarkt: het geeft je een unieke blik achter de schermen, je leert nieuwe mensen kennen en je ontdekt van welke taken je energie krijgt en wat je liever uitbesteedt. Kortom, het betekent zoveel meer dan wat extra zakgeld.” Wil je nog meer tips van Rob krijgen? Lees hier het volledige artikel waarin hij uitlegt waarom je beter kiest voor een relevante vakantiejob. 

In 2020 mag je extra uren werken

Eens je de studentenjob gevonden hebt waar je echt gelukkig van wordt, wil je niet stoppen met werk, toch? Goed nieuws! Door de coronacris worden alle uren die gewerkt hebt van april tot en met juni niet meegeteld in het maximum van 475 uren. Als je dus bijvoorbeeld 50 uren gewerkt hebt in deze periode, mag je er in 2020 in totaal 525 doen. Wil je meer weten? Lees hier onze blog over de extra uren voor jobstudenten in 2020

Weekendwerk is ook een goed idee

Hou je de vakantie liever voor reizen, festivals of terrasjes met vrienden? Dan is weekendwerk een goed idee voor jou! Als je elke zaterdag werkt, komt dat overeen met 10 (!) weken werken in de vakanties. Je werkt dus een aardig centje bijeen dat je dan tijdens de vakantie kan uitgeven. Ook voor weekendwerk kan je bij ons terecht. Laat het even weten in het formulier en wij gaan voor je aan de slag!